Το αήττητο του ΠΑΟΚ και η αντεπίθεση του Ολυμπιακού

Το αήττητο του ΠΑΟΚ και η αντεπίθεση του Ολυμπιακού

Ο ΠΑΟΚ παραμένει αήττητος στη Super League με 16 νίκες και μία ισοπαλία και είναι φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Πριν δώσει τα δύο συνεχόμενα ντέρμπι με την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό, υποδέχεται σήμερα, στις 17:15, στο γήπεδο της Τούμπας, τον ΠΑΣ Γιάννινα, με στόχο μία ακόμα νίκη.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στη δεύτερη θέση με 8 βαθμούς διαφορά. Κυνηγάει τον ΠΑΟΚ κι έχει ξεκινήσει αντεπίθεση με 4 σερί νίκες. Σήμερα, στις 19:30, υποδέχεται τη Λάρισα, ενώ ακολουθεί ένα ακόμα παιχνίδι του στο «Γ. Καραϊσκάκης», με τον Πανιώνιο, πριν το ντέρμπι κορυφής με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Οι νίκες των δύο μεγάλων φαβορί της Super League, του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ, προσφέρονται σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές αποδόσεις από το Pamestoixima.gr.

Δυνατό φαβορί είναι και η Λαμία, στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα, το οποίο θα ξεκινήσει στις 16:00. Μετράει 3 συνεχόμενες νίκες στο γήπεδό της και προσπαθεί να απομακρυνθεί από τις επικίνδυνες θέσεις. Κέρδισε δύο φορές με 1-0 τον Παναθηναϊκό, στο πρωτάθλημα και το κύπελλο και την Κυριακή επικράτησε με 2-1 του Ατρόμητου. Ουραγός στη βαθμολογία είναι ο Απόλλωνας και στις 9 εξόδους του έχει πάρει μόλις 1 βαθμό. Το Pamestoixima.gr προσφέρει τη νίκη της Λαμίας κόντρα στον Απόλλωνα σε ακόμα μεγαλύτερη απόδοση.

Στην Premier League, ξεχωρίζει σήμερα ο αγώνας της Λίβερπουλ με τη Λέστερ, ο οποίος θα ξεκινήσει στις 22:00, στο Anfield.  Η Λίβερπουλ θέλει να εκμεταλλευτεί το … δώρο που της έκανε χτες η Νιούκαστλ, με τη νίκη της 2-1 επί της Μάντσεστερ Σίτι, για να αυξήσει τη διαφορά τους στους 7 βαθμούς. Και η νίκη της Λίβερπουλ στο ματς με τη Λέστερ έχει ιδιαίτερα ανταγωνιστική απόδοση στο Pamestoixima.gr.

Πηγή: https://www.kontranews.gr/KOINONIA/353009-To-aetteto-toy-PAOK-kai-e-antepithese-toy-Olympiakoy ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...