Το αηδιαστικό μυστικό διάσημης πίτσας που κόβει την ανάσα

Το μυστικό της επιτυχίας μίας από τις πιο γνωστές αλυσίδες εστιατορίων στις ΗΠΑ αποκάλυψε ο ίδιος ο CEO της.

Ο λόγος για την αλυσίδα Papa John’s που χρησιμοποιεί για μότο “Better Ingredients. Better Pizza.” δηλαδή “Καλύτερα προϊόντα. Καλύτερη πίτσα.” η Papa John αποφάσισε να κινηθεί διαφορετικά από τους ανταγωνιστές της.

Όπως υποστήριξε ο ιδρυτής και CEO John Schnatter με συνέντευξή του στον Business Insider, η επιτυχία της Papa John’s, από το 1985 που ξεκίνησε την λειτουργία της, ήταν ακριβώς αυτός. Δηλαδή τα καλά προϊόντα της.

how-sausage-is-made-1.jpg

Έτσι, μία από τις πιο αλλαγές που έκανε ο Schnatter ήταν στον τρόπο παρασκευής του λουκάνικου που χρησιμοποιούσε. Από τι γίνονταν; Από “πρόσωπο αγελάδας”.

Είναι κοινό μυστικό ότι τα λουκάνικα φτιάχνονται από κρέατα του κεφαλιού γουρουνιών και αγελάδων, από αυτιά και μάγουλα ενώ πολλοί προσθέτουν και κοτόπουλο. Όμως η Papa John’s ήθελε κάτι καλύτερο για τους πελάτες της έτσι χρησιμοποιεί μόνο το κρέας από το πρόσωπο των ζώων.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...