Το Αντίρριο κράτησε τα υψηλά στάνταρ διοργάνωσης

Το δεύτερο τουρνουά Masters του πανελληνίου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ ολοκληρώθηκε το τριήμερο που μας πέρασε στο Αντίρριο αφήνοντας πίσω του εντυπωσιακές στιγμές και ευχάριστες αναμνήσεις.

Ο Δήμος Ναυπακτίας και η διοργάνωση του ANTIRRION MASTERS δοκιμάστηκαν από την κακοκαιρία που έπληξε την περιοχή και οι Μιχελάκης, Μούχλιας και Μεθενίτη, Σπανού αφιέρωσαν τα μετάλλια και την προσπάθεια τους στους ανθρώπους της Ναυπάκτου, του Αντιρρίου και της Χαλκιδικής που πέρασαν δύσκολες στιγμές τις προηγούμενες ημέρες.

Το αγωνιστικό επίπεδο των αγώνων ήταν υψηλό, οι εκπλήξεις διαδέχονταν η μία την άλλη και παρά τα έντονα καιρικά φαινόμενα όλες οι ομάδες πρόσφεραν πλούσιο θέαμα. Οι τελικοί ανδρών και γυναικών ήταν εντυπωσιακοί κρατώντας συνεχώς το ενδιαφέρον με τους θεατές να γεμίζουν τις κερκίδες στο γήπεδο στην παραλία του Αντιρρίου.

Η Ε.Ο.ΠΕ. με την ολοκλήρωση του ANTIRRION MASTERS θέλει να εκφράσει τις ευχαριστίες της σε όλους όσοι συνέβαλλαν καθοριστικά στην άρτια διοργάνωση του τουρνουά και συγκεκριμένα τον Δήμο Ναυπακτίας και τον συντονιστή της διοργάνωσης Ανδρέα Κοτσανά και την συνεργάτιδά του Λαμπρινή Γρηγοροπούλου. 

Τους επίσημους χορηγούς των πανελλήνιων πρωταθλημάτων MASTERS, τα προϊόντα ARLA Protein, τον καφέ frappuchino των Starbucks, τα προϊόντα VAPONA της Henkel Hellas, την ΟΡΙΖΩΝ Ασφαλιστική, την Volkswagen ΚΟSΜΟCAR και τον προμηθευτή αθλητικού υλικού GALA. Τέλος, τον χορηγό επικοινωνίας fosonline.gr.CV

Πηγή:volleyball.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...