Το εγκαταλειμμένο γήπεδο του Ξηροπήγαδου…Εικόνες ντροπής.

ΦΑΚΕΛΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Αλήθεια !!!.. Πως σχεδιάζει να παρέμβει ο Δήμος;

Η κ. Ζιαμπάρα γνωρίζει την κατάσταση; 

Πριν τρεις εβδομάδες άρχισαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομάδων της Ναυπακτίας. Σας παρουσιάζουμε την κατάσταση που επικρατεί στο γήπεδο του Ξηροπήγαδου. Τον αγωνιστικό χώρο και τα αποδυτήρια τον χρησιμοποιούν τέσσερις ομάδες και πάνω από εκατό αθλητές. Το γήπεδο αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα και θα ξεκινήσουμε από τα απολύτως απαραίτητα:

1)Η μοναδική τουαλέτα του γηπέδου όπως βλέπετε στην φωτογραφία είναι ακατάλληλη να χρησιμοποιηθεί και δεν μπορεί κανείς να πλησιάσει από την έντονη δυσοσμία.

2)Δεν υπάρχει ηλεκτρικό και τον χειμώνα ο ηλιακός δεν έχει ζεστό νερό για να κάνουν μπάνιο οι αθλητές.

3)Στους πάγκους των ομάδων τα πλαστικά έχουν σπάσει και έχουν δεθεί σύρματα. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι στον πάγκο των φιλοξενούμενων που δεν υπάρχουν καθόλου.

4)Στον αγωνιστικό χρειάζεται επειγόντως  να τοποθετηθεί το ειδικό καουτσούκ για να αποφευχθεί σοβαρός τραυματισμός αθλητή και ακόμα να προστατευτεί το πλαστικό χόρτο.

5)Μπροστά στα αποδυτήρια ο κατασκευαστής ξέχασε να βάλει ένα στέγαστρο που να μπορούν να κάθονται ο γιατρός του αγώνα, ο εκπρόσωπος της ΕΠΣΝΑ και οι δημοσιογράφοι .

Πρέπει να βρεθεί λύση άμεσα! Δεν είναι η καλύτερη διαφήμιση για την Ναύπακτο, τέτοιοι αγωνιστικοί χώροι δυσφημίζουν την πόλη, η εικόνα αυτή ταξιδεύει από στόμα σε στόμα σε όλη την Αιτωλοακαρνανία. Δεν είναι κίνητρο για την νέα γενιά  οι εγκαταλειμμένοι αγωνιστικοί χώροι.Η δημοτική αρχή θα πρέπει να λάβει τα μέτρα της.

Ο πάγκος των φιλοξενούμενων 

 

 

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...