Πρωταρχικός στόχος της ενασχόλησης με τα κοινά είναι το καλό του τόπου. Με αυτό σαν βασικό κίνητρο, οι δημοτικοί συνδυασμοί, «Νέα Εποχή για τη Δωρίδα» με επικεφαλής τον κ. Φλώρο και «Όραμα για τη Δωρίδα» με επικεφαλής τον κ. Ασημάκη, ξεκινούν διερευνητικές συζητήσεις, για προγραμματική συμφωνία, με στόχο την κοινή κάθοδο στις επόμενες δημοτικές εκλογές.

  Διερευνητικές συζητήσεις που θα στηριχθούν,  σε μια  πορεία συνεργασίας 3,5 ετών στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου,  που χτίστηκε μέρα μέρα, συμβούλιο συμβούλιο.  Με πολλές κοινές προτάσεις. Με συμφωνίες αλλά και διαφωνίες σε επιμέρους θέματα. Με κύρια όμως χαρακτηριστικά  την  ειλικρίνεια, την εντιμότητα και τον αλληλοσεβασμό. Χαρακτηριστικά απαραίτητα για το καλό της Δωρίδας.

  Προγραμματική συμφωνία που θα περιλαμβάνει όλες τις κοινές ιδέες για  αξιοκρατική διοίκηση του δήμου Δωρίδος. Που θα έχει σαν στόχο την αξιοποίηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της περιοχής. Που θα προσφέρει ελπίδα για αντιστροφή της ερημοποίησης των χωριών μας. Μα πάνω απ’ όλα, που θα δείχνει ένα στίγμα ενότητας για τον κοινό στόχο, το καλό της Δωρίδας, απέναντι στο διχασμό και την πόλωση.

   Η διαφάνεια των διαδικασιών, η σταθερή προσήλωση στην επίλυση των προβλημάτων,  σε συνδυασμό με την  εμπειρία που αποκτήθηκε στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου, ασκώντας το ρόλο μας ως αντιπολίτευση και το Όραμα για μια Νέα Εποχή για τη Δωρίδα, θα αποτελέσουν τα εχέγγυα στη προσπάθεια μας.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...