Το εργατικό κέντρο Ναυπακτίας και Δωρίδας στις κινητοποιήσεις της συμπρωτεύουσας…

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ναυπακτίας & Δωρίδας συμμετείχε το Σάββατο 10/9/2011 στο μεγάλο Πανεργατικό Συλλαλητήριο της ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ στη Θεσσαλονίκη και στην πορεία προς το «ΒΕΛΛΙΔΕΙΟ» Συνεδριακό Κέντρο, όπου επιδόθηκε το ψήφισμα των εργαζομένων.

Εργαζόμενοι από την περιοχή μας ενώθηκαν με τους χιλιάδες εργαζομένων απ’ όλους τους κλάδους και χώρους και διαδηλώσαμε ενάντια στην ασκούμενη κυβερνητική πολιτική. Απαιτήσαμε να μπει τέλος στις αντεργατικές και αντικοινωνικές νεοφιλελεύθερες πολιτικές, που εξαθλιώνουν τους εργαζόμενους και την κοινωνία και βυθίζουν τη χώρα σε ακόμα μεγαλύτερη ύφεση και κρίση.

Η ανεργία, οι μειώσεις μισθών, η ακρίβεια, η περικοπή εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων ήταν το επίκεντρο των διεκδικήσεων των εργαζομένων.

Ζητήσαμε την κρίση και τα ελλείμματα για τα οποία δεν φέρουμε καμιά ευθύνη να τα πληρώσουν οι ένοχοι, οι έχοντες και κατέχοντες.

Καλούμε την Κυβέρνηση να υιοθετήσει τη θέση των Συνδικάτων για την αντιμετώπιση του απαράδεκτου φαινομένου της Εργοδοτικής αυθαιρεσίας, των Απολύσεων και της Ανεργίας σ’ όλη τη χώρα, που έχει πάρει ήδη εφιαλτικές διαστάσεις.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...