Το μήνυμα του Γιάννη Τσιμιτσέλη για το bullying: «Ήμουν η χειρότερη κατηγορία…»

Το πρώτο κουδούνι του σχολείου χτυπά σήμερα και όλοι οι μαθητές ετοιμάζονται για τη νέα σχολική χρονιά. Το ίδιο συμβαίνει όμως και με τους γονείς τους που ανυπομονούν για τα νέα ξεκινήματα των παιδιών τους. Ανάμεσά τους και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, που με αφορμή την είσοδο της κόρης του στο δημοτικό σχολείο, θυμήθηκε τα μαθητικά του χρόνια και έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα κατά του σχολικού εκφοβισμού.

«Φτάσαμε λοιπόν πρώτη δημοτικού! Περνάνε τα χρόνια. Πώς γίνεται το σχολείο να το εκτιμάς όσο περνάνε τα χρόνια; Μάλλον θα πρέπει να γίνεται ανάποδα σαν την ταινία Μπέντζαμιν Μπάτον ή να ξεκινάει το σχολείο στα 25 δεν ξέρω!

Με αφορμή την πρώτη μέρα θα ήθελα να πω και εγώ κάτι για το θέμα του μπούλινγκ!

Εγώ δεν ήμουν θύμα δεν ήμουν θύτης, ήμουν η χειρότερη κατηγορία, αυτός που έβλεπε και δεν αντιδρούσε!

Επειδή ξέρω ότι πολλά παιδιά πια έχουν προφίλ στα σόσιαλ θέλω να τους πω ότι αν κάποια στιγμή βρεθούν μπροστά σε οποιοδήποτε είδος μπούλινγκ στο σχολείο να επέμβουν να μιλήσουν στην δασκάλα τους, στον καθηγητή τους, σήμερα μπορεί να συμβαίνει σε κάποιο φίλο αύριο μπορεί να συμβεί σε εσένα. Ώρα να σταματήσει! ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ σε όλους μας!», έγραψε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

tlife.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...