Θέλω από τα βάθη της καρδιάς μου, να ευχαριστήσω όλους τους Νεοδημοκράτες και τις Νεοδημοκράτισσες, που προσήλθαν στις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας στη Ναύπακτο και όλους όσους με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους.
Από αύριο ξεκινά μια νέα προσπάθεια, μια νέα μέρα χωρίς νικητές και ηττημένους. Νικητής από αυτή την διαδικασία είναι η παράταξή μας.
Η εκλογή μου στη θέση του προέδρου της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ναυπακτίας με γεμίζει με ευθύνη ώστε να καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια για το καλό της παράταξης και της Ναυπακτίας. Όλοι μαζί, με λίγα λόγια και πολύ δουλειά, θα δώσουμε το στίγμα και τις θέσεις της παράταξής μας στην περιοχή μας, αλλά και θα στείλουμε την φωνή της περιοχής μας στα ανώτατα όργανα του κόμματος και εγώ προσωπικά, θα κάνω το παν για να τιμήσω την αγάπη και την εμπιστοσύνη σας.
Τέλος θέλω να δώσω συγχαρητήρια
στον συνυποψήφιό μου για τον αγώνα που έδωσε και τον καλώ να συνδράμει στη νέα μας προσπάθεια, σαν άξιο και ικανό στέλεχος που είναι, δεν πρέπει όμως να παραλείψω και τους υπόλοιπους υποψηφίους και να τους συγχαρώ για τον ωραίο αγώνα που και εκείνοι έκαναν.
Ναύπακτος 25/10/2021
Νικηφόρος Σπυρ. Μακκός
Πρόεδρος ΔΗΜ.Τ.Ο. Ναυπακτίας



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...