Το μήνυμα του Χιμένεθ για το φινάλε της ΑΕΚ

Το μήνυμα του Χιμένεθ για το φινάλε της ΑΕΚ

Βαριά ήταν η ατμόσφαιρα στη χθεσινή προπόνηση της ΑΕΚ, μία ημέρα μετά την ήττα και φυσικά την εμφάνιση κόντρα στην ΑΕΛ. 

Στην «Ένωση» έχουν απομείνει τρία σημαντικά παιχνίδια, δύο για το Κύπελλο και ένα για το πρωτάθλημα που θα κρίνει τη θέση της ομάδας στη φετινή βαθμολογία. 

Ο Μανόλο Χιμένεθ γνωρίζει πολύ καλά πώς να διαχειριστεί μία τέτοια κατάσταση και για αυτό το λόγο θέλησε να περάσει στους παίκτες του το μήνυμα πως δεν έχει τελειώσει τίποτα μέχρι στιγμής, αντιθέτως τώρα παίζεται σημαντικό κομμάτι της χρονιάς.

«Υπήρχαν πολλά πράγματα που δεν έγιναν σωστά στο χθεσινό (προχθεσινό) παιχνίδι. Όμως δεν πρέπει να μείνουμε εκεί. Έχουμε μπροστά μας τρία παιχνίδια, που πρέπει να είμαστε απολύτως συγκεντρωμένοι, διότι θα κρίνουν τα πάντα. Τώρα πρέπει να δείξουμε ποιοι είμαστε και τι μπορούμε να πετύχουμε. Σε αυτά τα τρία παιχνίδια. Θα πρέπει όμως να τα κοιτάξουμε ένα – ένα. Πρώτα το ματς στη Λαμία για να πάρουμε την πρόκριση στον τελικό. Μετά να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό για να τελειώνουμε με την 3η θέση στο πρωτάθλημα. Και μετά να βάλουμε στο μυαλό μας μόνο τον τελικό και το πώς θα κερδίσουμε το Κύπελλο», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ισπανός τεχνικός και παράλληλα στήριξε τον Παναγιώτη Τσιτώντα που είχε πέσει ψυχολογικά. 

Επόμενη υποχρέωση για την ΑΕΚ η ρεβάνς με τη Λαμία στο ΔΑΚ, όπου επιθυμεί να «σφραγίσει» με εμφατικό τρόπο την πρόκρισή της στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου κατά πάσα πιθανότητα θα βρει τον ΠΑΟΚ για 3η σερί χρονιά. Μοναδικός «πονοκέφαλος» η απουσία του Κλωναρίδη, ο οποίος τραυματίστηκε στο κυριακάτικο ματς με την ΑΕΛ και η πρώτη διάγνωση κάνει λόγο για κάκωση στην ποδοκνημική. Σήμερα θα φανεί αν θα μπορέσει να ταξιδέψει με την υπόλοιπη αποστολή για το παιχνίδι με τη Λαμία.

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: https://www.kontranews.gr/SPOR/361549-To-minyma-toy-Himeneth-gia-to-finale-tis-AEK ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...