Το μήνυμα των παιδιών για την ανακύκλωση στο δήμο Ναυπακτίας (video)

«Δήμος Ναυπακτίας: Ένας από τους καλύτερους δήμους της χώρας σε θέματα ανακύκλωσης», είναι ο τίτλος του βίντεο που κυκλοφόρησε από το Σύνδεσμο Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων της 1ης ΓΕΝ. Αιτωλοακαρνανίας.

Μέσω αυτού καλεί τους δημότες και τους επισκέπτες της Ναυπακτίας να στηρίξουν το έργο της ανακύκλωσης, έχοντας θέσει σε πρώτο πλάνο τους μικρούς πρωταγωνιστές που μιλούν για τον τόπο τους και την ανακύκλωση ζητώντας από όλους να είναι προσεκτικοί με τα απορρίμματά τους.

«Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δήμος Ναυπακτίας είναι ένας από τους καλύτερους δήμους της χώρας σε θέματα ανακύκλωσης. Ωστόσο “με την προσπάθεια όλων μας μπορούμε να γίνουμε ακόμη καλύτεροι!», αναφέρει το μήνυμα.

Επίσης, ο πρόεδρος του Συνδέσμου, Ντίνος Ζορμπάς, στη δική του ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο fb αναφέρει: «Είμαι πολύ χαρούμενος που μια ιδέα μου έγινε πραγματικότητα!!! Με ιδιαίτερη τιμή σας παρουσιάζω το βιντεάκι που ετοιμάσαμε στον σύνδεσμο Ναυπάκτου με θέμα την ανακύκλωση αλλά και την προβολή της πανέμορφης πόλης μας!!!

Θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ τα παιδιά που μας βοήθησαν στα γυρίσματα, τον Ιάσονα Ηπειρώτη, τη Δήμητρα Ζορμπά, τη Μαρίλια Κουκουτση και τη Νικολια Παπαποστόλου».



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...