Το “Μπουρλότο” της Kontra Νews

Εκλογικός συναγερμός

Με την αποψινή ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στα Χανιά αρχίζει η μάχη των προεκλογικών συγκεντρώσεων. Στα κομματικά επιτελεία έχει σημάνει κόκκινος συναγερμός για την κινητοποίηση των οπαδών, γιατί το μέγεθος των συγκεντρώσεων δημιουργεί εντυπώσεις και παράγει συσπείρωση. Ο Αλέξης Τσίπρας  σχεδιάζει μία μεγάλη περιοδεία σε ολόκληρη την Ελλάδα. Το ενδιαφέρον εστιάζεται σε νόμους της Βόρειας Ελλάδας, όπου ο ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζει προβλήματα συσπείρωσης εξαιτίας της σπέκουλας που επιδίδεται η αντιπολίτευση για το Σκοπιανό.

Τα «πλυντήρια» του Μαδούρο

Οι τριγμοί στο καθεστώς Μαδούρο τρομάζουν κάποιους μεγαλόσχημους επιχειρηματίες στην Ελλάδα που είχαν αναλάβει να στήσουν πλυντήριο για να ξεπλύνουν τεράστια ποσά που προέρχονταν από την Βενεζουέλα. Σε κατάσταση πανικού βρίσκεται και ο επιχειρηματίας που είχε αγοράσει μία σειρά ακινήτων με κεφάλαια που προέρχονταν από Βενεζουέλα και τώρα δεν μπορεί να τα πουλήσει.

 

Η δωρεά του Πάνου Λασκαρίδη

Συνεχιστής της παράδοσης που θέλει τους εφοπλιστές σε ρόλο εθνικών ευεργετών είναι ο Πάνος Λασκαρίδης. Με τη δωρεά που έκανε στο Πολεμικό Ναυτικό δείχνει τον δρόμο και σε άλλους εφοπλιστές να πράξουν το ίδιο σε μία περίοδο κατά την οποία οι οικονομικές δυνατότητες της χώρας είναι περιορισμένες και οι ανάγκες σε ζητήματα εξοπλιστικών πολύ μεγάλες.

 

Ο εξοστρακισμός της Μαρίας

Μαθαίνω ότι ο ένας ακόμα λόγος… εξοστρακισμού της Μαρίας Σπυράκη στο ευρωψηφοδέλτιο από τον Κυριάκο Μητσοτάκη εκτός από τα άσχημα γκάλοπ που δεν την έδειχναν να εκλέγεται, ήταν η… απαίτησή της να αναλάβει το Υπουργείο Ενέργειας. Κάτι που φυσικά απερρίφθη αμέσως από τον Κυριάκο που ποτέ δεν θα επέτρεπε σε κάποιον «μη ελεγχόμενο» να… ντηλάρει με τους μεγαλοεπιχειρηματίες της ενέργειας.

 

Στη μάχη και ο Τσιρώνης

Η συμμαχία με τον Γιάννη Τσιρώνη ήταν επιβεβλημένη για τον Νάσο Ηλιόπουλο προκειμένου να αποκτήσει δυναμική η υποψηφιότητά του για τον Δήμο της Αθήνας. Όπως πληροφορούμαι από έγκυρη πηγή, το Μαξίμου έχει αποφασίσει να στηρίξει έμπρακτα την υποψηφιότητα του Νάσου Ηλιόπουλου, ο οποίος έχει να αντιμετωπίσει τον προβεβλημένο Κώστα Μπακογιάννη που σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, εμφανίζεται να προσελκύει ψήφους και από την Αριστερά.

https://www.kontranews.gr/rss/category/3/rss.xml



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...