Το ντέρμπι στο Ναυπακτιακό-Δείτε τις καλύτερες φάσεις και γκολ. Βίντεο

Την νίκη με 1-0 πήρε ο Ναυπακτιακός επι του Απόλλωνα Ευπαλίου στο ντέρμπι του 4ου ομίλου. Η ομάδα του Δημήτρη Κάκκου πήρε κεφάλι στο σκορ στο 23’ αρχηγό Γιώργο Θεοχάρη που έπαιξε με πόνους στον ώμο για ακόμη ένα παιχνίδι αλλά αυτό δεν εμπόδισε σε τίποτα να βγάλει το πάθος και την δύναμη του για όση ώρα αγωνίστηκε.

Οι φιλοξενούμενοι λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου σημείωσαν γκολ με τον Κούσουλα όμως ακυρώθηκε ως επιθετικό φάουλ πάνω στο Ζαχαρόπουλο. Στην επανάληψη ο Ναυπακτιακός έδωσε χώρο στον Απόλλωνα και βγήκε τρεις φορές με καλές προϋποθέσεις στην αντεπίθεση χωρίς ωστόσο να σημειώσει άλλο τέρμα. Ο Απόλλωνας θα πετύχει ακόμη ένα γκολ με τον Νέρες όμως αυτό θα ακυρωθεί ως επιθετικό φάουλ πάνω στον Σιδέρη από τον Βήτο.

Ναυπακτιακός: (Κάκκος): Σιδέρης , Γιαβρούτας(68’Σίνης), Γιαννόπουλος,Πέκεζ, Θωμόπουλος, Μπιτσάκου, Καραγιάννης, Ζαχαρόπουλος, Θεοχάρης(43’Μαγκανάκης), Κονίδας , Ανδρεόπουλος(88’Αδραχτάς).

Απόλλων Ευπαλίου: ( Μίχος): Κοντογιώργης,Γεωργακόπουλος(46’Ρουμπάτος), Κούσουλας, Παλιάτσας(50’Ντερβίσι), Κοντός(74’Βήτος), Κοντογιάννης, Παπανδρέου, Καφεντζής, Νέρες, Φλέγγας Γ., Παναγιωτόπουλος



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...