Το στήθος μιας γυναίκας “μαρτυρά” πόσο έξυπνη είναι!

bb
Το στήθος μιας γυναίκας
Eρευνα Αμερικάνων επιστημόνων προσπάθησε να συσχετίσει το μέγεθος του στήθους…με την εξυπνάδα μιας γυναίκας!
Ερευνητές λοιπόν, από το Πανεπιστήμιο της Μασαχουσέτης, έκαναν μια πρωτότυπη διαπίστωση, όταν θέλησαν να συσχετίσουν το IQ μιας γυναίκας, με το μέγεθος του στήθους της. Οι επιστήμονες διαπίστωσαν ότι όσο μεγαλύτερο είναι το φυσικό στήθος μιας γυναίκας, τόσο πιο εύστροφη είναι εκείνη. Τόσο μεγαλύτερο IQ έχει ή τουλάχιστον υπερτερεί σε σχέση με τις γυναίκες με μικρό ή φυσιολογικό μέγεθος στήθους.

Το δείγμα της έρευνας ήταν 1.300 γυναίκες τις οποίες οι ερευνητές χώρισαν σε 5 ομάδες ανάλογα με το μέγεθος του στήθους τους. Οι ομάδες ξεκίνησαν από το extra small και κατέληγαν στο extra large μέγεθος σουτιέν. Οι γυναίκες από το φυσιολογικό στήθος και πάνω αποδείχθηκαν εξυπνότερες, αφού σε μικρότερο χρόνο μπορούσαν να επιλύσουν διάφορα προβλήματα λογικής που τους είχαν θέσει οι επιστήμονες. Σε σχέση πάντα με τις γυναίκες που είχα από φυσιολογικό και μικρότερο, στήθος.

Σύμφωνα με τους επιστήμονες μια λογική απάντηση στην οποία κατέληξαν, ήταν ότι οι γυναίκες με πλουσιότερο -φυσικό πάντα- στήθος αποδείχθηκαν κατά μέσο όρο πιο έξυπνες, από τις υπόλοιπες επειδή είχαν υψηλότερα επίπεδα των γυναικείων ορμονών. Αυτό σημαίνει καλύτερη ανάπτυξη του εγκεφάλου. Πάντως επαναλαμβάνουμε μιλάμε για μέσο όρο, στον οποίο όμως η διαφορά του στήθους είναι… οφθαλμοφανής.

ΥΓΕΙΑ

Ακολουθήστε το nafpaktianews.gr στο Google News αλλά και στο Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...