Το συγκλονιστικό αντίο της Ντόρας Μπακογιάννη στον πατέρα της

Μετά την επιμνημόσυνη δέηση που πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό της Αγίας Μαγδαληνής στη Χαλέπα Χανίων, η Ντόρα Μπακογιάννη εκφώνησε τον επικήδειο. 

«Είχαμε συμφωνήσει και η Αλεξάνδρα και η Κατερίνα και ο Κυριάκος και εγώ να έρθουμε του Αγίου Πνεύματος. Δεν ξέρω αν βλέπεις, αλλά τα Λευκά Ορη κρατούν ακόμα χιόνι στις κορφές τους. Μην ανησυχείς. Είμαστε όλοι εδώ και πρώτα απ’ όλα οι φίλοι σου», είπε αρχικά η κυρία Μπακογιάννη.

«Σήμερα είναι όλοι εδώ, όλοι οι φίλοι σου, όλοι αυτοί που μια ζωή ακουμπούσες και ακουμπούσαν πάνω σου», συνέχισε, με δάκρυα στα μάτια. «Μίλησαν πολλοί αυτές τις μέρες για σένα. Σήμερα δεν είμαστε εδώ για λόγια. Είμαστε εδώ για να σου πούμε το μεγάλο ευχαριστώ και το πικρό αντίο. Σε ευχαριστούμε για τη λεβεντιά, την καλοσύνη σου, το περίσσευμα καρδιάς που μας δίδαξες. Σε ευχαριστούμε που μας έμαθες να αγαπάμε την Κρήτη, σε ευχαριστούμε για την αστείρευτη πηγαία αισιοδοξία σου, ότι όλα θα πάνε καλά. Για τη χώρα πάνω απ’ όλα».

«Πού να βρω τη δύναμη να σε αποχαιρετήσω;.. Κόμπος στο λαιμό οι λέξεις και με πνίγουν. Προσπαθώ στην περηφάνια μου για σένα να βρω την αντοχή. Δεν ζύγιαζες, δεν μετρούσες, δεν βολεύτηκες. Δεν χωρούσες – ήσουν ψηλός, βλέπεις, και το βλέμμα σου δεν ήξερε παρά να απλώνεται. Σήκω πάνω, γιατί χρειαζόμαστε λίγο ακόμα, ίσα να μας βγάλει πάλι στο ξέφωτο. Ψηλέ, περήφανε πατέρα μου, σήκω πάνω γιατί άδειασε ο τόπος. Σήκω πάνω και έχουν έρθει πολλοί και δεν πάει να τους πω πως απόθανες», κατέληξε δακρυσμένη η Ντόρα Μπακογιάννη.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/POLITIKE/286594-To-sygklonistiko-antio-tes-Ntoras-Mpakogianne-ston-patera-tes ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...