Το Instagram ξεπέρασε τα 100 εκατομμύρια χρήστες

Το Instagram ξεπέρασε τα 100 εκατομμύρια χρήστες
Μετά από σχεδόν δυόμισι χρόνια στην αγορά, το Instagram κατάφερε να ξεπεράσει τα 100 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες και πλέον ανήκει και επίσημα στην ελίτ των κοινωνικών δικτύων.

Το συγκεκριμένο ρεκόρ, έρχεται μόλις ένα μήνα μετά την πρώτη ενημέρωση από την υπηρεσία για το πλήθος των ενεργών χρηστών.

Τη στιγμή μάλιστα, που υπήρχαν εκτεταμένες φήμες ότι έχανε χρήστες, Φήμες που βασίζονταν στη δυσαρέσκεια του κόσμου για την αλλαγή των όρων χρήσης.

Δείχνει, επίσης, έναν εντυπωσιακό ρυθμό ανάπτυξης σε σύγκριση με το πλησιέστερο ανταγωνιστή του Instagram, το Twitter. Το Twitter μπορεί να κατάφερε να φτάσει τα 200 εκατομμύρια χρηστών, στο τέλος του περασμένου έτους, όμως βρίσκεται στον χώρο πάνω από έξι χρόνια χρονικό. Το Instagram έχει καταφέρει να κερδίσει έδαφος με πολύ ταχύτερο ρυθμό.

Ο διευθύνων σύμβουλος Kevin Systrom δήλωσε στο blog της εταιρείας πως «είναι εύκολο να το δείτε αυτό ως ένα επίτευγμα για μια εταιρεία, αλλά νομίζω ότι η αλήθεια είναι ότι είναι ένα επίτευγμα για την κοινότητά μας.

Τώρα, περισσότερο από ποτέ, οι άνθρωποι μπορούν να απαθανατίζουν τον κόσμο, σε πραγματικό χρόνο, με τη χρήση του Instagram, ακόμα και από τις πιο απομακρυσμένες γωνιές του πλανήτη.

Αυτό που βλέπουμε ως αποτέλεσμα είναι ένας κόσμος πιο συνδεδεμένος και κατανοητός μέσα από τις φωτογραφίες».

Μετά τα τελευταία νέα για την ταχεία καμπύλη ανάπτυξης του Instagram, οι υπεύθυνοι του Twitter θα πρέπει να έχουν μετανιώσει, από τη στιγμή που δεν κατάφεραν, απέναντι στο Facebook, να αγοράσουν την υπηρεσία κοινής χρήσης φωτογραφιών.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...