Τρίκορφο: Τα νερά του Ευήνου γκρέμισαν κολόνες της ΔΕΗ-Χωρίς ρεύμα για τρεις ημέρες δυο επιχειρήσεις .Βίντεο-Φωτο

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε αναφερθεί στην απειλή των ορμητικών νερών του Ευήνου στο Τρίκορφο Ναυπακτίας. Πριν λίγες ημέρες σας είχαμε ενημερώσει ξανά με βίντεο και εικόνες με τα νερά του Ευήνου μετά από συνέχεις βροχοπτώσεις να απειλούν τον δρόμο προς ξενοδοχειακή μονάδα και μονάδα παραγωγής μαρμελάδων  και μελιού καθώς και  τον αύλακα του ΤΟΕΒ Τρικόρφου που ποτίζει ολόκληρο τον κάμπο του Τρικόρφου.
Αξίζει εδώ να αναφέρουμε ο δρόμος έχει κατασκευαστεί με Ευρωπαϊκά κονδύλια οφείλουν οι υπεύθυνοι να τον συντηρούν αλλά και να μην τον θέτουν σε κίνδυνο , κάτι που στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν συμβαίνει.
Γιατί όμως οι δύο επιχειρήσεις έμειναν χωρίς ρεύμα;

Χωρίς ρεύμα είναι εδώ και τρείς ημέρες οι δύο αυτές τοπικές επιχειρήσεις κάτι που τις έχεις δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα καθώς ακυρώθηκαν κρατήσεις στους ξενώνες και η μονάδα παραγωγής μαρμελάδων και μελιού δεν μπορούσε να λειτουργήσει.

Οι ενέργειες από την ΔΕΗ και τον διευθυντής (κ. Γαλάνης) της ήταν άμεσες και φιλότιμες για να λυθεί το πρόβλημα συνεργεία δούλευαν μέχρι αργά το απόγευμα της Κυριακής για να δώσουν λύση.

Κατά την γνώμη μας η λύση θα είναι μάλλον προσωρινή . Γιατί όπως θα δείτε στο βίντεο τα ορμητικά νερά του Ευήνου συνεχίζουν να τρώνε το σημείο.

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στο προηγούμενο άρθρο μας(δείτε εδώ) έκανε βιαστικές ανακοινώσεις  ανακοινώσεις λέγοντας ότι τα έργα στον Εύηνο ξεκινούν άμεσα χωρίς να προσδιορίζουν το πότε.(Δείτε εδώ).

Η υπομονή των κατοίκων του Τρικόρφου που χάνουν τα κτήματα τους από τα ορμητικά νερά αλλά και των επαγγελματιών που πλήττονται εξαντλείτε και είναι έτοιμοι για  να αντιδράσουν

Θα επανέλθουμε στο θέμα….

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...