Τραγωδία με τρεις έφηβους νεκρούς σε υπόθεση θρίλερ

Τα στοιχεία μίας υπόθεσης-θρίλερ εξετάζει η ισπανική αστυνομία, προκειμένου να πλησιάσει στη λύση ενός -κατά τα φαινόμενα- εγκλήματος, το οποίο είχε ως συνέπεια τον θάνατο τριών νεαρών παιδιών, τα δύο κάτω από 16 ετών, σε σπηλιά στην Αλμερία της Ισπανίας.

Τα θύματα φαίνεται να εγκλωβίστηκαν μέσα στη σπηλιά, η οποία τυλίχτηκε στις φλόγες, με αποτέλεσμα τα τρία παιδιά να καούν ζωντανά, αφού πρώτα είχαν χάσει τις αισθήσεις τους από τις αναθυμιάσεις και τον καπνό. Η υπόθεση, ωστόσο, εξελίσσεται σε θρίλερ, καθώς όπως αποδείχθηκε από την έρευνα της αστυνομίας, η είσοδος της σπηλιάς είχε κλείσει ερμητικά από διάφορα αντικείμενα, γεγονός που αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο ακόμη και της ομαδικής αυτοκτονίας!

Ένα σενάριο που εξετάζει η αστυνομία, είναι ότι τα παιδιά άναψαν φωτιά, η οποία επεκτάθηκε στα τοιχώματα εξαιτίας των εύφλεκτων φυτών που είχαν φυτρώσει, με συνέπεια να προκληθεί ασφυκτική ατμόσφαιρα και να μην επιτρέψει την έξοδο των παιδιών.

Ένα άλλο σενάριο, κάνει λόγο για εμπρηστική επίθεση που δέχτηκαν τα παιδιά, γεγονός που ενδεχομέννως να εξηγεί το μπλοκάρισμα της εξόδου και την ύπαρξη ταινιών στο σημείο, κάτι που δεν αποκλείει τα θύματα να ήταν δεμένα. 

Οι τρεις νεκροί είναι δύο κορίτσια 12 και 14 ετών και ένα αγόρι μεταξύ 19 και 20 ετών. Η αστυνομία δεν αποκλείει τίποτα και ήδη έχει προχωρήσει σε πέντε προσαγωγές, προκειμένου να διαλευκάνει το τοπίο. Ένας 21χρονος εμφανίζεται ως βασικός ύποπτος σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί το τρίτο σενάριο, δηλαδή η εμπρηστική επίθεση, κάτι που αν συμβεί, θα επιβεβαιώσει την τραγικότερη πτυχή της ιστορίας.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/277924-Tragodia-me-treis-epheboys-nekroys-se-ypothese-thriler ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...