Η τρίτη τραγωδία μέσα τρια χρόνια μετά από πτώσεις μονοκινητήριων αεροσκαφών με θύματα πέντε ανθρώπους.

ΣΚΑΛΩΜΑ ΦΩΚΙΔΑΣ ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2018

Αρχικά στις 21 Απριλίου του 2018 ένα μονοκινητήριο αεροσκάφος που είχε προγραμματισμένες πτήσης Κωπαΐδα –Μεσολόγγι και Μεσολόγγι Κωπαΐδα, κατέπεσε στο 72ο χιλιόμετρο της Εθνική οδού Ναυπάκτου –Ιτέας κοντά στο Σκάλωμα Φωκίδας. Ο έμπειρος πιλότος είχε προσπαθήσει να το προσγειώσει στο δρόμο όμως ένα καλώδιο από κολώνα της ΔΕΗ έβαλε τραγικό τέλος στην προσπάθεια του.

 Δημοσθένης Σεραφειμίδης αριστερά και δεξιά ο Τάσος Σταματάκης οι άτυχοι πιλότοι που έχασαν τη ζωή του στη Φωκίδα – Την είδηση για τα ονόματα τους έκανε γνωστή το armyvoice.gr

Δείτε βίντεο από το 2018

ΚΡΥΟΝΕΡΙ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2019

Η επόμενη τραγωδία ήταν 16 Ιανουάριου του 2019 όταν ψαράς της περιοχής του Κρυονερίου είδε ένα αεροσκάφος να πέφτει στη θάλασσα. Αμέσως ειδοποίησε τις αρχές όπου και ξεκίνησε μια γιγάντια προσπάθεια για να εντοπίσουν τον πιλότο Παναγιώτη Κεφαλά. Έρευνες για τον εντοπισμό του πιλότου έκανε ειδικό πλοίο “σκανάριζε” το βυθό της θάλασσας , δύτες και ελικόπτερο με αποτέλεσμα να εντοπίσουν τη σορό του άτυχου πιλότου μετά από αρκετές ημέρες.

Ο πιλότος που έπεσε με το μονοκινητήριο στο Κρυονέρι Ναυπακτίας

ΧΑΡΙΑ ΗΛΕΙΑΣ ΙΟΥΝΙΟΣ 2021

Και η τρίτη τραγωδία έλαβε χώρα χθες 21 Ιουνίου 2021 του Αγίου Πνεύματος όταν ακόμη ένα μονοκινητήριο που ξεκίνησε από το Μεσολόγγι έπεσε σε αυλή σπιτιού στη Χαριά Ηλείας με αποτέλεσμα και οι δύο πιλότοι να βρουν τραγικό θάνατο. Το πρόγραμμα της τραγικής πτήσης ήταν Μεσολόγγι – Φράγμα Πηνειού – Καρατούλα – Πύργος – Κατάκολο – Μεσολόγγι.

Αριστερά ο Κώστας Καλογερογιάννης και δεξία ο Δημήτρης Βασιλείου οι δύο πιλότοι που έχασαν τη ζωή τους στη Χαριά Ηλείας.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...