Τροχαίο με θάνατο νεαρού ντελιβερά ανήμερα της 24ωρης απεργίας

Θα μπορούσε να πει κανείς πως είναι τραγική ειρωνεία αυτό που συνέβη το μεσημέρι της Πέμπτης στην Αγία Παρασκευή, με έναν 32χρονο ντελιβερά – διανομέα να αφήνει την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, μετά από τροχαίο ανήμερα της πανελλαδικής δράσης και της 24ωρης απεργίας των διανομέων.

Ειδικότερα, το θανατηφόρο ατύχημα συνέβη το μεσημέρι της Πέμπτης στη διασταύρωση Μεσογείων και Αγίας Τριάδος, στο ύψος της Αγίας Παρασκευής.

Ένας νεαρός διανομέας προσπάθησε να διασχίσει τη λεωφόρο Μεσογείων και κάθετα διερχόμενο αυτοκίνητο τον σκότωσε ακαριαία. Μοτοπορεία διαμαρτυρίας από τους διανομείς για τις συνθήκες εργασίες

Σημειώνεται, πως νωρίτερα σήμερα το μεσημέρι της Πέμπτης, διανομείς και εργαζόμενοι σε ντελίβερι σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος αλλά και εταιρείες κούριερ πραγματοποίησαν μοτοπορεία στο κέντρο της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της σημερινής πανελλαδικής δράσης και 24ωρης απεργίας διεκδικώντας τα εργασιακά τους δικαιώματα. Στην Αττική συγκεντρώθηκαν στο Πεδίον του Άρεως πραγματοποίησαν μοτοπορεία στο κέντρο της Αθήνας, το υπουργείο Εργασίας, τη Βουλή.

Οι διανομείς στη Θεσσαλονίκη που θεωρούν απαραίτητη την ένταξή τους στα Βαρέα και Ανθυγιεινά Ένσημα, συγκεντρώθηκαν αρχικά στη συμβολή των οδών Εγνατίας με Αγίας Σοφίας και με τα δίκυκλά τους κατέληξαν στο Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης.

πηγή: TheCaller.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...