Τ. Λουκόπουλος: «Θα νικήσουμε και η νίκη αυτή θα είναι ξεκάθαρη»

Το μήνυμα πως η Ναυπακτίας συνεχίζει στο δρόμο που χάραξε η παρούσα δημοτική αρχή, έναν δρόμο οργάνωσης και σταθερής ανάπτυξης, έστειλε ο υποψήφιος δήμαρχος Τάκης Λουκόπουλος, από την κεντρική προεκλογική του συγκέντρωση στο λιμάνι της Ναυπάκτου. Παρουσία εκατοντάδων παρευρισκόμενων, οι οποίοι τον χειροκρότησαν θερμά, αλλά και του Γιώργου Γούλα μαζί με τα στελέχη του, ο Τ. Λουκόπουλος ζήτησε από τον κόσμο να τον εμπιστευτεί για μία ακόμα θητεία προκειμένου να ολοκληρώσει το έργο που έχει δρομολογήσει για τη Ναυπακτία.
Μεταξύ άλλων ανέφερε στην ομιλία του, καταλήγοντας: «Κρατάτε το μέλλον του τόπου μας στα χέρια σας. Με καθαρή σκέψη δώστε τη λύση. Δώστε μου την ευκαιρία να ολοκληρώσουμε το έργο που ξεκινήσαμε. Να έχω μια δεύτερη θητεία πιο συλλογική, πιο δημιουργική, πιο κοντά στην κοινωνία και τις ανάγκες της μαζί με το Γιώργο Γούλα και την παράταξη “Ανανέωση και Δημιουργία”. Προχωράμε με το κεφάλι ψηλά, με καθαρά χέρια, με δημιουργική διάθεση, με αγάπη για τον τόπο, με ανιδιοτέλεια, με διάθεση προσφοράς.
Θα νικήσουμε και η νίκη αυτή θα είναι ξεκάθαρη. Γιατί αυτό χρειάζεται ο τόπος μας. Σας ευχαριστώ για όλα. Συνεχίζουμε μαζί με το Γιώργο Γούλα. Από Δευτέρα δουλεύουμε για τον τόπο μας». Τέλος να σημειώσουμε πως «η προεκλογική συγκέντρωση νίκης», όπως αναφέρει το δελτίο τύπου, έκλεισε με μία συγκινητική προσφορά. Ο Χρήστος Μοσχανδρέου προσφέρει στο δήμο Ναυπακτίας 150 σημαντικούς πίνακες της συλλογής του, για την πινακοθήκη που θα λειτουργήσει στον εκθεσιακό χώρο του ανακαινισμένου ΞΕΝΙΑ.
Ο ίδιος ο Χρήστος Μοσχανδρέου ανέβηκε στην εξέδρα στο τέλος της ομιλίας και ανακοίνωσε την προσφορά του στο πλευρό του Τάκη Λουκόπουλου και του Γιώργου Γούλα που είχε ανέβει λίγο πριν στην εξέδρα.
«Ήταν το καλύτερο κλείσιμο, μιας ουσιαστικής προεκλογικής πορείας. Με μια κίνηση που αναβαθμίζει όχι μόνο το νέο ΞΕΝΙΑ, αλλά τον τόπο μας συνολικά. Σφραγίζονται έτσι οι μεγάλες αλλαγές στη Ναυπακτία των επόμενων χρόνων», αναφέρει η ανακοίνωση.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...