Υπογραφή συμβάσεων μίσθωσης χώρων για τη μεταστέγαση των ΚΕΠ Λιδωρικίου και Ερατεινής.

Υπογραφή συμβάσεων μίσθωσης χώρων για τη μεταστέγαση των ΚΕΠ Λιδωρικίου και Ερατεινής.
Δράσεις αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού για το σύνολο των ΚΕΠ του Δήμου Δωρίδος.
«Ολοκληρώθηκε η διαγωνιστική διαδικασία για τη μίσθωση χώρων μεταστέγασης των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) Λιδωρικίου και Ερατεινής.
Πρόκειται για μια διαδικασία αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών, στο Δήμο μας, με γνώμονα την εξυπηρέτηση των πολιτών και των επιχειρήσεων καθώς και ομάδων ειδικών κατηγοριών, όπως ηλικιωμένοι, άτομα με ειδικές ανάγκες, πολίτες χωρίς ψηφιακές δεξιότητες.
Συνεχίζουμε με δράσεις ανακαίνισης και αντικατάστασης του υλικοτεχνικού εξοπλισμού για το σύνολο των ΚΕΠ του Δήμου μας, στο πλαίσιο της πράξης με τίτλο «Εκσυγχρονισμός των ΚΕΠ», για τις οποίες έχει εξασφαλιστεί επιχορήγηση από το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης.
Η διατήρηση της ποιότητας των υπηρεσιών των ΚΕΠ στους πολίτες απαιτούν συνεχείς επενδύσεις σε πολλαπλά επίπεδα ώστε να διασφαλιστούν οι προβλεπόμενες συνθήκες για τους εργαζόμενους και τους εξυπηρετούμενους, με στόχο τη βέλτιστη παροχή υπηρεσιών μέσα από τη χρήση σύγχρονων τεχνολογιών».
Αυτό δήλωσε ο Δήμαρχος Δωρίδος κ. Γεώργιος Καπεντζώνης κατά την υπογραφή των συμβάσεων μίσθωσης χώρων για τη μεταστέγαση των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) Λιδωρικίου και Ερατεινής, τονίζοντας τη συμβολή του Αντιδημάρχου κ.Γεωργίου Γλυμίτσα στο πλαίσιο των καθ’ύλη αρμοδιοτήτων του για τον έλεγχο και εποπτεία των ΚΕΠ.
Ο Δήμος Δωρίδος, στο πλαίσιο του έργου «Εκσυγχρονισμού των ΚΕΠ» όλης της χώρας, με χρηματοδότηση από το Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας Ελλάδα 2.0, επιχορηγείται από το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης για την εκτέλεση δράσεων ανακαίνισης των ΚΕΠ βάσει συγκεκριμένων προδιαγραφών αλλά και αναβάθμισης – αντικατάστασης του υλικοτεχνικού τους εξοπλισμού.
Συγκεκριμένα πρόκειται για τις εξής δράσεις:
 Προμήθεια και θέση σε λειτουργία μηχανογραφικού εξοπλισμού στα ΚΕΠ.
 Υλοποίηση και θέση σε λειτουργία ηλεκτρονικών υπηρεσιών που συμβάλουν στον εκσυγχρονισμό των παρεχόμενων υπηρεσιών από τα ΚΕΠ.
 Εργασίες για την ανακαίνιση των ΚΕΠ.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...