Φαέθων Γέφυρα : Μεταγραφικό «σεφτέ» με τον Αντιρριώτη Μπιλιάνη και τον Πετούση

Η μεταγραφική ενίσχυση ξεκίνησε στο ΦΑΕΘΩΝ ΓΕΦΥΡΑ ενόψει του πρωταθλήματος της Α2 ΕΣΚΑΗ όπου συμμετέχει η Αντιρριώτικη ομάδα. Οι «πράσινοι» του Γιάννη Μυλωνόπουλου διατηρούν όλο το περυσινό κορμό και προχωρούν σε δύο αρχικές προσθήκες αυτές του Αντιρριώτη πλέι μέηκερ Γιάννη Μπιλιάνη και του έμπειρου γκάρντ Νίκου Πετούση.

Ο Γιάννης Μπιλιάνης του Σωτηρίου , με ύψος 1.83μ και ηλικία 28 ετών θα φορέσει για πρώτη φορά τη φανέλα του ΦΑΕΘΩΝ ΓΕΦΥΡΑ προερχόμενος από την Κρήνη ΄97 ενώ έχει αγωνιστεί σε Πατρέα, Υπερίωνα Αμαλιάδας και Λεχαινά με πλούσια αγωνιστική παρουσία.

Ο Νίκος Πετούσης αποτελεί μια ακόμα αξιόπιστη επιλογή για την Αντιρριώτικη ομάδα. Ο 35χρονος γκάρντ (1.87μ με θητεία σε ομάδες επι το πλείστον της Α1 ΕΣΚΑΗ (Απολλωνιάδα, Νίκη Προαστείου, Ιτιές, Σφήκα, Ποσειδών Παραλίας, ΕΑ Παραλίας και Κρήνη 97) θα βοηθήσει στο σκοράρισμα.

Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν και άλλες προσθήκες κυρίως αθλητών u-23 προκειμένου ο Φαέθων Γέφυρα να παρουσιαστεί δυνατός στο ερχόμενο δύσκολο και απαιτητικό πρωτάθλημα της Α2 ΕΣΚΑΗ.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...