Φαρμάκης-Τρίκορφο: Θα γίνουν άμεσα παρεμβάσεις – Παραλάβαμε ένα σχεδιασμένο έργο – Θα αναζητηθούν τυχόν ευθύνες

ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Παραλάβαμε ένα σχεδιασμένο έργο – Θα αναζητηθούν τυχόν ευθύνες.

Τι επόμενες ώρες θα γίνουν οι απαραίτητες παρεμβάσεις

Τι είπε για την χθεσινή κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας

Ο Νεκτάριος Φαρμάκης βρέθηκε σήμερα το πρωί στο Τρίκορφο Ναυπακτίας και στην θέση Πινακάδες για το σημαντικό πρόβλημα που προκλήθηκε στο αντιπλημμυρικό και πρώτο ανέδειξε το Nafpaktianews.gr από τις 5 Ιανουαρίου. Σήμερα ο κ, Φαρμάκης μαζί με τους αντιπεριφερειάρχες κ. Μαυρομάτη , κ. Σαλμά , το υπεύθυνο πολιτικής προστασία κ. Νικολόπουλο και μηχανικούς της Περιφέρειας βρέθηκαν στον Τρίκορφο για να δουν και να πάρουν αποφάσεις με κύριο στόχο την προστασία των περιουσιών.

Στο σημείο βρέθηκαν ο πρόεδρος της κοινότητας κ. Δανιήλ , τα μέλη κ. Χαλαζιάς και κ. Δελημάρης , ο αντιδήμαρχος κ. Τραχυλης καθώς και ο πρόεδρος του ΤΟΕΒ κ. Δανιήλ. Ένα θέμα που είχε τονίσει το Nafpaktianews.gr στο πλήρες ρεπορτάζ του.Στο σημείο βρέθηκαν και “ανήσυχοι πολίτες” χωρίς ωστόσο να έχουν να προτείνουν λύσεις γιατί όπως είδαμε από σχόλια στα social media ισως ενοχλήθηκαν από την πρώτη παρουσία Περιφερειάρχη στα τελευταία χρόνια στον ποταμό Εύηνο και το Τρίκορφο Ναυπακτίας μέχρι σήμερα να τονίσουμε ότι οι “δήθεν ανήσυχοι” ζητούσαν την παρουσία των υπευθύνων. Δεν είμαστε εδώ για να χαϊδεύουμε “αυτιά” θα είμαστε αυστηροί εάν ο Περιφερειάρχης δεν κάνει πράξη όσα δεσμεύτηκε στην κάμερα του Nafpaktianews.gr για να προστατεύουν οι περιουσίες και οι πολίτες αλλά και να αποδοθούν εάν υπάρχουν ευθύνες.

Ο κ. Φαρμάκης στις αποκλειστικές δηλώσεις στο Nafpaktianews.gr τόνισε ότι σκοπός της Περιφέρειας είναι να προστατέψει τις περιουσίες και τους πολίτες , επισήμανε επίσης οτι το συγκεκριμένο έργο που έπαθε ζημιά ήταν μια εργολαβία που ξεκίνησε από την προηγούμενη Περιφερειακή αρχή. Επίσης είπε ότι τις επόμενες ώρες θα ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα αλλά και θα αναζητηθούν ευθύνες. Από χθες βράδυ ενημερώθηκε το υπουργείο εσωτερικών και γι αυτό λόγο υπήρξε και η συνδρομή των πυροσβεστικών δυνάμεων και όλων των αρχών για οτιδήποτε χρειαστεί.

Δείτε το βίντεο:Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...