Φεύγει με “διπλό” η Μπράγκα

Ανάμικτα συναισθήματα άφησε στις ελληνικές ομάδες το τριήμερο των ευρωπαϊκών διοργανώσεων που προηγήθηκε, καθώς ο Ολυμπιακός ηττήθηκε 1-4 στο «Καραϊσκάκης» από την Παρί Σεν Ζερμέν στην πρεμιέρα του στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ ο ΠΑΟΚ δυσκολεύτηκε πολύ χθες για να κάμψει με 2-1 την αντίσταση της Σαχτιόρ Καραγκάντι στην άδεια λόγω τιμωρίας Τούμπα για την 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων στο Γιουρόπα Λιγκ. Μπροστά μας έχουμε ένα κουπόνι με πλήρη αγωνιστική δράση σε όλες τις γωνιές της Ευρώπης και το κόσμου, ενώ το Σαββατοκύριακο υπάρχουν σπουδαία ντέρμπι στα «μεγάλα» ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα. Στο σημερινό πρόγραμμα, τώρα, όπως συμβαίνει παραδοσιακά κάθε Παρασκευή κυριαρχούν οι αναμετρήσεις σε Β’ Γαλλίας, Β’ Ολλανδίας και Β’ Γερμανίας, ενώ δράση υπάρχει και σε Ισπανία, Ιταλία, Πορτογαλία, στη Σκανδιναβία , αλλά και σε Νότιο και Βόρειο Αμερική.

Το δυνατό μας σημείο για τη σημερινή ημέρα είναι το «Διπλό» της Μπράγκα στην έδρα της Αρούκα σε απόδοση 1.75. Η Μπράγκα θα επιδιώξει να πάρει την 4η νίκη της στις 5 πρώτες αγωνιστικές και μπορεί να τα καταφέρει κόντρα στους «νεοφώτιστους» παρόλο που προέρχονται από δύο συνεχόμενες νίκες κόντρα σε Ρίο Άβε (1-0 εντός έδρας) και Νασιονάλ Μαδέιρα (1-0 εκτός έδρας), αποτελέσματα που πήραν τη σκυτάλη από δύο ήττες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές (από Σπόρτινγκ Λισαβόνας εκτός και από Εστορίλ εντός). Επόμενη επιλογή μας το «Χ2» σε απόδοση 2.15 στην αναμέτρηση της Εξέλσιορ με την Τέλσταρ για τη 2η κατηγορία της Ολλανδίας. Οι φιλοξενούμενοι το περασμένο Σάββατο υποδέχτηκαν την Ακίλιζ 29 και απέδειξαν ότι άφησαν πίσω τους την ήττα από τη Ντε Γκράαφτσαπ, νικώντας με 4-0, ενώ πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση και θεωρούμε ότι μπορούν να φύγουν με βαθμό ή βαθμούς από το γήπεδό της Εξέλσιορ η οποία προσπαθεί να… συμμαζέψει βαθμολογικά το κακό της ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Από τη 2η κατηγορία της Γαλλίας κρατάμε στο «Χ2» σε απόδοση 2.15 στην αναμέτρηση Λανς – Κρετέιγ. Η Κρετέιγ την προηγούμενη αγωνιστική πήρε «παλικαρίσια» ισοπαλία καθώς παρ’ ό,τι με δέκα από το 60′, σκόραρε στο 91′ κι απέφυγε την ήττα κόντρα στη δυνατή Νανσί. Η Λανς από την άλλη, γνώρισε τον απόλυτο διασυρμό (5-2) στην εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τη Χάβρη και υπέστη τη δεύτερη πιο «βαριά» ήττα της τελευταία 15ετία (6-2), μετά την επτάρα από τη Γκινγκάμπ τον περασμένο Μάιο.

 

Διασχίζουμε τον Ατλαντικό, με την επόμενη επιλογή μας να έρχεται από το Πρωτάθλημα των ΗΠΑ. Πάμε με τον «Άσσο» σε απόδοση 1.96 στον αγώνα Πόρτλαντ – Κολοράντο, με τους γηπεδούχους να εμφανίζονται ιδιαίτερα αποτελεσματικοί στην έδρα τους στην οποία παραμένουν αήττητοι εδώ και 11 ματς (8-3-0). Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις έχουμε και για τη 2η κατηγορία της Βραζιλίας, από την οποία ξεχωρίζουμε το «Διπλό» (Draw No Bet) σε απόδοση 2.50 στο ματς Τζόινβιλ – Αβάι. Το παιχνίδι έχει χαρακτήρα τελικού για την Αβάι, η οποία θα κάνει την ύστατη προσπάθεια για να παραμείνει «ζωντανή» στο «κόλπο» της ανόδου και αντιμετωπίζει μία ομάδα η οποία προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 κόντρα στην Αμέρικα Νατάλ, πραγματοποιώντας τη χειρότερη εμφάνισή στα τελευταία παιχνίδια της. Τέλος, στην αναμέτρηση Ικάσα – ΆΣΑ πάμε με τον «Άσσο» σε απόδοση 1.80. Η Ικάσα παλεύει για την άνοδό της στην Α’ κατηγορία και βρίσκει απέναντί της μία αντίπαλο η οποία είναι «άνω – κάτω» καθώς έπειτα από τη νέα ήττα με 1-0 από την Μπόα την Τρίτη (17/9) προχώρησε σε αλλαγή προπονητή. Ο Λεάντρο Κάμπος αποτέλεσε παρελθόν, αλλά το ενδιαφέρον της υπόθεσης είναι ποιος τον αντικατέστησε. Ο εκλεκτός της διοίκησης είναι ο Ρικάρντο Σίλβα, αυτός δηλαδή που ξεκίνησε τη φετινή σεζόν στην ΑΣΑ και απομακρύνθηκε στην 7η αγωνιστική για να έρθει ο Λεάντρο Κάμπος!

 

Σήμερα, όμως, έχουμε και δύο μεγάλα παιχνίδια για την ημιτελική φάση του Eurobasket. Στον πρώτο χρονικά αγώνα, αυτόν της Λιθουανίας με την Κροατία, αναμένουμε ένα μεγάλο ντέρμπι το οποίο φαίνεται και στις αποδόσεις των στοιχηματικών εταιριών. Οριακό φαβορί η Λιθουανία με χάντικαπ -2,5 πόντων μόνο. Πολύ δύσκολη επιλογή εκεί αλλά μπορούμε να επιλέξουμε στοίχημα από τα σύνολα αγώνα. Και οι δύο μέχρι σήμερα στο τουρνουά έχουν δείξει τις αρετές τους στην άμυνα και σήμερα στο πολύ κρίσιμο παιχνίδι πιθανότατα οι προπονητές θα αποφασίσουν αμυντικό παιχνίδι. Επιλογή το «Under 145.5 πόντοι» σε απόδοση 1.86. Στο δεύτερο ημιτελικό, Ισπανία και Γαλλία είναι οι δύο ομάδες που κοντράρονται για την πρόκριση στον τελικό. Οι Ισπανοί είναι ισχυρότεροι, αλλά δεν μπορούμε να παραβλέψουμε την ποιότητα των Γάλλων. Επιλογή προκύπτει από τα ειδικά στοιχήματα παιχτών και το «Over 8.5 πόντοι» του Καλντερόν σε απόδοση 1.87. Ο Καλντερόν ξεκουράστηκε στο παιχνίδι με τη Σερβία (7 λεπτά αγωνίστηκε) για να είναι φρέσκος για τον ημιτελικό. Οι Γάλλοι δέχτηκαν πολλούς πόντους από όλους τους πόιντ γκαρντ που αντιμετώπισαν μέχρι σήμερα οπότε μπορεί να το επιτύχει και ο Καλντερόν.

 

Επισκεφτείτε το Betarades.gr  και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων του κουπονιού. Δείτε αναλυτικά τα προγνωστικά μας για το Στοίχημα σε, Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis και Formula 1. Τέλος, συμβουλευτείτε όλες τις Βαθμολογίες Europa League και ενημερωθείτε γρήγορα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο Eurobasket 2013.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...