Φθιώτιδα: Αυτοκίνητο «καρφώθηκε» σε βυτιοφόρο στην Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας

Συναγερμός στην Εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας, για τροχαίο το απόγευμα της Δευτέρας (8/4) στο οποίο ενεπλάκησαν δύο οχήματα εκ των οποίων το ένα βυτιοφόρο που μετέφερε πετρέλαιο.

 

Το ατύχημα σημειώθηκε στο 149ο χλμ (ύψος Λιβανατών) στο ρεύμα προς Λαμία, όταν ΙΧΕ στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα «καρφώθηκε» κάτω από άγνωστες συνθήκες, πίσω από το βαρύ όχημα.

Σύμφωνα μάλιστα με τα πρώτα στοιχεία, η σύγκρουση έγινε 250 μέτρα από το σημείο που βρέθηκαν σταματημένα τα οχήματα, καθώς ο οδηγός του βυτιοφόρου δεν κατάλαβε αμέσως τι είχε συμβεί.

Όταν άκουσε το μπαμ και είδε καπνούς στο πίσω μέρος, νόμισε ότι έσκασαν τα λάστιχα και σταμάτησε στη ΛΕΑ.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και αρχικά εκφράστηκαν φόβοι τόσο για την τύχη των ανθρώπων που επέβαιναν σε αυτό, όσο και για την πιθανότητα να υπάρξει ανάφλεξη στο φορτίο του βυτιοφόρου.

(Δείτε στην επόμενη πως έγινε το ΙΧ αυτοκίνητο μετά τη σύγκρουση με το βυτιοφόρο….)

Ευτυχώς κανένας από τους παραπάνω φόβους δεν επαληθεύτηκε και οι άνθρωποι απεγκλωβίστηκαν μόνοι τους χωρίς τη βοήθεια των πυροσβεστών που έσπευσαν άμεσα από το Κλιμάκιο της Αταλάντης, ενώ δε σημειώθηκε κάτι χειρότερο και με το βυτιοφόρο, που μετέφερε πετρέλαιο και βενζίνη.

Τα δύο άτομα μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Λαμίας χωρίς ο τραυματισμός τους να χαρακτηρίζεται σοβαρός.

Για τα αίτια της σύγκρουσης, την προανάκριση διενεργεί  το Α’ Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Φθιώτιδας.

lamiareport.com



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...