Φορτισμένο κλίμα για το ΟΧΙ του ’40 στην εκπομπή του Νίκου Νικολόπουλου

Φορτισμένο κλίμα για το ΟΧΙ του ’40 στην εκπομπή του Νίκου Νικολόπουλου

Έντονο επετειακό χρώμα είχε η εκπομπή «ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΑΚΟΥΕΙ;» που παρουσιάζει ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος και ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος κάθε Κυριακή βράδυ στις 8, στο KONTRA CHANNEL. Σε άλλες ενότητές της, η εκπομπή είχε το γνωστό αποκαλυπτικό ύφος της, γύρω από μείζονα ζητήματα της πολιτικής επικαιρότητας και σκάνδαλα που έχουν οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη.

Ο παρουσιαστής και οι προσκεκλημένοι στο πρώτο μέρος της εκπομπής, εξήραν την ανδρεία και τη φιλοπατρία των Ελλήνων και απέδωσαν την οφειλόμενη τιμή στους ήρωες του ’40. Παράλληλα, αντιπαρέβαλαν το «ΟΧΙ» της 28ης Οκτωβρίου με τα πολλά σημερινά «ΝΑΙ» των κρατούντων στις προσταγές των δανειστών μας, αλλά τόνισαν ότι στο τέλος πάλι το «ΟΧΙ» του ελληνικού λαού θα κάνει το θαύμα του!

Ακολούθως, έγινε εκτενής αναφορά στις εξελίξεις που αφορούν το ΛΕΠΕΤΕ της Εθνικής Τράπεζας. Η εκπομπή, ως γνωστόν, έχει πρωτοστατήσει για τη δικαίωση των συνταξιούχων της Τράπεζας και πράγματι, μετά τις μηνύσεις και τις αγωγές τους, ασκήθηκε επιτέλους ποινική δίωξη σε βάρος του διευθύνοντος συμβούλου της Λεωνίδα Φραγκιαδάκη.

Εξ’ άλλου, ξεχωριστή αναφορά έγινε στην εκπομπή για την προφυλάκιση του πρώην Υπουργού του ΠΑΣΟΚ Γιάννου Παπαντωνίου και της συζύγου του που κατηγορούνται για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.

Οι καυστικές αναφορές των καλεσμένων της εκπομπής, από ένα σημείο και μετά, επικεντρώθηκαν στον Κώστα Σημίτη, επί πρωθυπουργίας του οποίου οι μίζες έπεφταν «βροχή» για τα εξοπλιστικά, όμως ο ίδιος ανεχόταν την συγκάλυψη των σκανδάλων πρωτοκλασάτων Υπουργών του (Γιάννος, Άκης κ.α.), από Γάλλους και Γερμανούς.

Τέλος, έγινε συζήτηση για οζούσες υποθέσεις με πολιτικούς, που είναι ακόμη στα συρτάρια της Δικαιοσύνης και ξεχωριστή μνεία στην επιμονή της Αριστέας Μπουγάτσου για να έλθουν κάποια σκάνδαλα στο φως.

Πηγή: https://www.kontranews.gr/POLITIKE/345931-PHortismeno-klima-gia-to-OCHI-toy-40-sten-ekpompe-toy-Nikoy-Nikolopoyloy ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...