Χάσε 3 κιλά σε 7 ημέρες τρώγοντας ψωμί και σοκολάτα!

Χάσε 3 κιλά σε 7 ημέρες τρώγοντας ψωμί και σοκολάτα!
Αν είσαι κι εσύ μία από τις γυναίκες που κουράστηκαν να στερούνται και να περιορίζουν την απόλαυση όταν κάνουν δίαιτα, τότε το συγκεκριμένο πρόγραμμα θα σου ταιριάξει γάντι! Η Γαλλίδα διατροφολόγος Carole Garnier, προτείνει μια δίαιτα η οποία είναι πολύ πιο ελαστική και μπορεί να ‘κρατήσει’ τις γυναίκες σε πρόγραμμα.
Πρόκειται για ένα πολύ έξυπνο διατροφικό πρόγραμμα που σου επιτρέπει να συνεχίσεις την ζωή σου αλλά και να καταναλώνεις τις αγαπημένες σου λιχουδιές! Συμπεριλαμβάνει γεύματα εκτός σπιτιού έως και δύο φορές την εβδομάδα, δηλαδή μενού ελεύθερης επιλογής αρκεί να μην καταναλώσεις αλκοόλ ή υδατάνθρακες. Επίσης, επιτρέπεται το επιδόρπιο αλλά και τα μικρά σνακ ώστε να μην… πέφτεις με τα μούτρα στο φαΐ αλλά και να μην καταναλώνεις συσκευασμένα σνακ που περιέχουν συντηρητικά. Στα θετικά του προγράμματος, είναι η κατανάλωση σοκολάτας και ψωμιού σε μικρή ποσότητα. Ένα κομμάτι μαύρη σοκολάτα δύο φορές την εβδομάδα ως απογευματινό σνακ είναι αρκετό για να μην στερηθείς εντελώς την αγαπημένη σου λιχουδιά.

Η διατροφολόγος συμβουλεύει, στο joytv ότι για να γίνει σωστά η δίαιτα, θα πρέπει να τρως ικανοποιητικές ποσότητες ώστε να μην αισθάνεσαι πείνα. Η δίαιτα προσφέρεται για όσους θέλουν να χάσουν έως 3 κιλά σε μία εβδομάδα, (ίσως χρειαστεί να την κάνεις 2 εβδομάδες αν δεις ότι δεν τα χάνεις και σε συνεννόηση πάντα με τον γιατρό σου) ενώ μπορούν να συνεχίσουν με διατροφή συντήρησης.

Tips

    Μπορείς να φας ψωμί (μόνο ολικής αλέσεως, σικάλεως, πολύσπορο) μία φορά την ημέρα στο πρωινό ή το μεσημεριανό
    Αντί για ζυμαρικά ή ρύζι προτίμησε τα όσπρια
    Αν δεν αντέχεις, μπορείς να φας ένα μικρό μπισκότο μία -το πολύ -δύο φορές την εβδομάδα
    Απέφυγε το βραδινό επιδόρπιο και το αλκοόλ εάν έχεις πρόβλημα βάρους στην περιοχή της κοιλιάς

ΥΓΕΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...