Χαλκιδική: Θρίλερ με την υπόθεση εξαφάνισης μιας 26χρονης μητέρας με την 3χρονη κόρη της από την Χαλκιδική, όπου και διέμεναν, καθώς μήνυση σε βάρος της κατέθεσε ο σύντροφός της.

Την Πέμπτη (23/3)  ο 32χρονος πατέρας του κοριτσιού και σύντροφος της 26χρονης, μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα Σιθωνίας Χαλκιδικής και δήλωσε την εξαφάνισή τους. Μάλιστα, φαίνεται να κατέθεσε πως έλειπαν και αρκετά από τα υπάρχοντά τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον της οικογένειας, το ζευγάρι είχε πάει στη Γαλλία αλλά φαίνεται πως είχαν μία διαμάχη. Έτσι, ο σύντροφός της γύρισε στην Ελλάδα και εκείνη έμεινε εκεί με τον πατέρα της. Λίγες μέρες αργότερα, επέστρεψε και εκείνη και μετά από δύο μέρες εξαφανίστηκε.

Χαλκιδική: Ενημερώθηκε η Interpol

Στο Live News μίλησε ο πατέρας του 32χρονου συντρόφου της 26χρονης που εξαφανίστηκε μαζί με το τρίχρονο παιδί τους από τη Θεσσαλονίκη, αποκαλύπτοντας νέα στοιχεία για το θρίλερ της εξαφάνισης. Όπως αποκάλυψε, το ζευγάρι είχε πάει ταξίδι στη Γαλλία όπου μία ημέρα ήρθαν σε διένεξη, με αποτέλεσμα εκείνη να μείνει εκεί με τον μπαμπά της.

«Έμεινε εκεί πέρα με τον μπαμπά της για 20-22 ημέρες, με το μωρό εδώ, εν τω μεταξύ…» ανέφερε ο ίδιος. «Πήγαν έμειναν πάλι στο σπίτι στη Χαλκιδική… Πήγε ο γιος μου να τους δει δύο φορές. Εγώ βγήκα μαζί του, εκείνη την ημέρα (της εξαφάνισης) για να μιλήσουμε οι δύο μπαμπάδες», πρόσθεσε.

Όπως δηλώνει ο πατέρας του 32χρονου, «όλα αυτά ήταν ένα θέατρο». Ο ίδιος εκτιμά πως η 26χρονη είχε τα πράγματά της έτοιμα για να εγκαταλείψει τον σύντροφό της. «Πήραν το μωρό και εξαφανίστηκαν και του έπαιζε θέατρο και του γιου μου», πρόσθεσε. Ο ίδιος σημείωσε πως από μεριάς τους έχουν γίνει όλες οι νόμιμες κινήσεις και μάλιστα έχει ενημερωθεί και η Interpol, γιατί υπάρχει το ενδεχόμενο να έχουν διαφύγει παράνομα στο εξωτερικό.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...