Χρυσοχοίδης σε Βενιζέλο: Βαγγέλη φύγε για να σωθεί το κόμμα

bb
Χρυσοχοίδης σε Βενιζέλο: Βαγγέλη φύγε για να σωθεί το κόμμα
 Θέμα ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ έθεσε με σαφέστατο τρόπο ο πρώην υπουργός Μιχάλης Χρυσοχοΐδης επισημαίνοντας ότι ο σημερινός του πρόεδρος Ευάγγελος Βενιζέλος είναι εγκλωβισμένος στα αρχικά του λάθη και στα αρχικά του στρατηγικά αδιέξοδα.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης, μιλώντας σήμερα το πρωί, στην εκπομπή της ΝΕΤ, ζήτησε τη δημιουργία ενός κόμματος κεντροαριστερής κατεύθυνσης με την αναδιάταξη όλων των συστημικών αστικών δυνάμεων που θέλουν την παραμονή της χώρας στην Ευρώπη.

Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να δημιουργηθεί ένα νέο κόμμα, μπορεί να γίνει μέσα από το ΠΑΣΟΚ, είπε. Και συμπλήρωσε, όχι όμως με τη σημερινή του μορφή του γιατί αυτή το εξαϋλώνει. Εγώ, επισήμανε θέλω να επιδιώξω μια συνεννόηση μέσα στο χώρο του υφιστάμενου ΠΑΣΟΚ αλλά και του χθεσινού με την επιστροφή όλων εκείνων των δυνάμεων που έφυγαν είτε προς τον ΣΥΡΙΖΑ,είτε προς τη Νέα Δημοκρατία.

Τέλος, σύμφωνα με τον πρώην υπουργό η χώρα θα αλλάξει πορεία μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα καθώς μετά από αυτά τα μέτρα που θα ληφθούν και θα είναι -κατά την εκτίμησή του τα τελευταία.

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Ακολουθήστε το nafpaktianews.gr στο Google News αλλά και στο Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...