Ψάχνει το deal με Αραούχο η ΑΕΚ – Πότε ξεκαθαρίζει για Πόνσε

Ψάχνει το deal με Αραούχο η ΑΕΚ – Πότε ξεκαθαρίζει για Πόνσε

Γνωστές σε όλους είναι οι βλέψεις της ΑΕΚ για τον Σέρχιο Αραούχο και τον Εζεκιέλ Πόνσε.

Δεν είναι τυχαίες, εξάλλου, οι αναφορές στην Ισπανία για τον Αργεντινό επιθετικό της Λας Πάλμας, ο οποίος παρουσιάζεται ως φευγάτος από την ομάδα των Κανάριων Νήσων.

Βέβαια, στα τοπικά ρεπορτάζ πέφτει στο τραπέζι και η προοπτική της Κίνας και της Αραβίας, όμως αν η Ένωση το θελήσει και τα οικονομικά δεδομένα είναι αυτά που πρέπει, τότε ο 27χρονος άσος θα επιλέξει να επιστρέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Άλλωστε, ο Αραούχο είναι σε επαφή με τον Μάρκο Λιβάγια, αλλά και άλλους πέντε ποδοσφαιριστές της ομάδας, κυρίως με τους Έλληνες που είχε εντός και εκτός γηπέδων τις καλύτερες σχέσεις.

Ωστόσο, ο «Τσίνο» φαίνεται πως αποτελεί εναλλακτική λύση στην περίπτωση του Έκι Πόνσε.

Οι κιτρινόμαυροι θα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να κρατήσουν τον Αργεντινό στράικερ της Ρόμα. Από το στενό περιβάλλον του παίκτη προκύπτει πάντως πως τα δεδομένα για το δικό του μέλλον θα ξεκαθαρίσουν μέσα στον Ιούλιο.

Ο 22χρονος άσος περιμένει πως με τη σεζόν που έχει πραγματοποιήσει θα αναγκάσει τον επόμενο προπονητή των «τζιαλορόσι» (όποιος κι αν είναι αυτός) να ασχοληθεί μαζί του και να του δώσει μία ευκαιρία ενόψει της επόμενης σεζόν.

πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: https://www.kontranews.gr/SPOR/359816-Psahnei-to-deal-me-Araoyho-i-AEK-Pote-xekatharizei-gia-Ponse ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...