«Ψαλίδι» στις προσκλήσεις ΑΕΚ και ΠΑΟΚ για τον τελικό

Ο φόβος φυλάει τα έρημα και για τον λόγο αυτό στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας για τον σαββατιάτικο (11/5, 20:30) κεκλεισμένων των θυρών τελικό Κυπέλλου Ελλάδος αποφασίστηκε να δοθούν ελάχιστες προσκλήσεις.

Συγκεκριμένα, θα δοθούν συνολικά 840 ονομαστικές προσκλήσεις για τον μεγάλο αγώνα ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ. Από αυτές η κάθε ομάδα θα διαθέσει 120 για τις δικές της ανάγκες, από επιπλέον 100 θα πάρουν οι σύλλογοι για οικογένειες και φίλους των παικτών, ενώ οι υπόλοιπες 400 θα αφορούν στην ΕΠΟ.

Ο αριθμός των προσκλήσεων δεν ικανοποίησε τους δύο δικεφάλους που ζήτησαν αρκετές περισσότερες (ο Κυριάκος Κυριάκος πρότεινε να δοθούν από 1.000 προσκλήσεις σε κάθε ομάδα), αλλά όπως εξήγησαν οι ιθύνοντες της ομοσπονδίας και της Αστυνομίας, δεν νοείται σε έναν τελικό που έχει αποφασιστεί να διεξαχθεί χωρίς κόσμο να πάμε σε μεγαλύτερο αριθμό θεατών στις κερκίδες.

Ο φίλοι της ΑΕΚ θα παρακολουθήσουν τον τελικό από τη Θύρα 31 και του ΠΑΟΚ από τη Θύρα 23 του Ολυμπιακού Σταδίου.

Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί ότι αρχικά είχε ακουστεί πως θα δοθούν από 500 προσκλήσεις σε κάθε ομάδα και 500 στην ΕΠΟ, αλλά λόγω της ανησυχίας μήπως καταλήξουν στα χέρια σκληροπυρηνικών οπαδών, αποφασίστηκε το νούμερο αυτό να μειωθεί δραστικά.

Εν τω μεταξύ, αποφασίστηκε να μη διεξαχθεί media day. Την Παρασκευή (10/5) στις 3:30 το μεσημέρι θα γίνει η συνέντευξη Τύπου της ΑΕΚ και θα ακολουθήσει αυτή του ΠΑΟΚ στις 6:30.

Πηγή: Filathlos.gr

https://www.kontranews.gr/index.php/rss/category/6/rss.xml



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...