«Ψαλίδι» στο κανάλι της Βουλής

 «Ψαλίδι» στο κανάλι της Βουλής
Στην κατάργηση του δελτίου ειδήσεων, των εκπομπών και των ντοκιμαντέρ που προβάλλονται από το κανάλι της Βουλής προσανατολίζεται η κυβέρνηση.
Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή είναι η λύση που εξετάζεται  προκειμένου από τη μία, το κόστος του να μην είναι προκλητικό  σε καιρούς χαλεπούς και από την άλλη να επιτελεί τον βασικό του ρόλο που δεν είναι άλλος από την μετάδοση των συνεδριάσεων της Ολομέλειας και των επιτροπών ώστε να έχουν πρόσβαση σε αυτές όλοι οι έλληνες πολίτες.

Η κινητικότητα σε ότι έχει να κάνει με το κανάλι της Βουλής  πυροδοτήθηκε λόγω δημοσιευμάτων που παρουσιάζουν το κόστος λειτουργίας του σε τέσσερα εκατομμύρια ευρώ και υπολογίζουν τους εργαζόμενους συνολικά σε 82.

Καλά πληροφορημένες πηγές ωστόσο, υποστηρίζουν ότι αρκετοί από τους εργαζομένους προσελήφθησαν  μεν για το κανάλι αλλά στη συνέχεια… αποσπάστηκαν σε άλλες υπηρεσίες της Βουλής.

Το σχόλιο μάλιστα που κυκλοφορεί τις τελευταίες ημέρες είναι πως αν υπήρχε καθημερινή παρουσία των 82 προσληφθέντων στο κανάλι δεν θα είχαν κυριολεκτικά που να καθίσουν.

ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΟΚ 4 εκατομμύρια σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς για όλους μας είναι ΠΟΛΛΑ!!!Μην ξεχνάμε πως ο βασικός ρόλος του καναλιού δεν είναι ούτε τα τηλεοπτικά παράθυρα, ούτε ο φανταστικός κόσμος των ζώων αλλά η μετάδοση των συνεδριάσεων της Ολομέλειας και των επιτροπών ώστε να έχουν πρόσβαση σε αυτές όλοι οι Έλληνες πολίτες.
    -Που αποσκοπεί όμως ειδικά αυτή την περίοδο ο ντόρος που δημιουργήθηκε γύρω από το κανάλι της βουλής ;
    -Ποιοι καναλάρχες θα επωφεληθούν από ένα πιθανό κλείσιμο του καναλιού της βουλής ;
    -Ποια κανάλια και ποια μέσα διεκδικούν να μονοπωλήσουν την πολιτική επικαιρότητα ;
    -Πόσο αναμένουν να ανέβει η ταρίφα τους όταν δεν θα υπάρχει θεσμικό τηλεοπτικό βήμα για τον κάθε βουλευτή ;
    -Που ανήκουν εκείνα τα μέσα που πρωτοστάτησαν στον ξεσηκωμό εναντίον του καναλιού της βουλής ;
    -Αλήθεια είναι τόσο αγνοί οι σκοποί τους ;
    Πως γίνεται μόλις πριν λίγους μήνες να κώφευαν για τις κομπίνες εις βάρος του Ελληνικού δημοσίου και ξαφνικά να κόπτονται για ενα κανάλι λειτουργικών εξόδων 4 εκατομμυρίων , όταν το alter ζημίωσε με 600 εκατομμύρια;
    Δυστυχώς στην αληθινή ζωή ή κατά το δημοσιογραφέστερο στην “real life” τα πράγματα δεν είναι τόσο αγνά όσο δείχνουν….
    Το κανάλι της βουλής αποτελεί έναν ανταγωνιστή , για τα άλλα κανάλια στο τοπίο της τηλεοπτικής αγοράς και βρήκαν έναν εύκολο τρόπο για να το βγάλουν απ τη μέση …
    Είναι πολλά τα λεφτά …Άρη !!! ή Νίκο ή όπως αλλιώς θέλετε…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...