Ψηφίστηκαν οι αυξήσεις στην ΔΕΥΑΝ, με τις ψήφους μόνο της παράταξης Μπουλέ στο δημοτικό συμβούλιο.


Αυξήσεις κοντά στο 20% για την ΔΕΥΑΝ (αν υπολογίσουμε και την αύξηση του ΦΠΑ) αποφάσισε το δημοτικό συμβούλιο με τις ψήφους μόνο της πλειοψηφίας. Η αύξηση είναι πολύ μεγαλύτερη σε κάποια τοπικά διαμερίσματα.Συνολική πρόταση που αντιμετωπίζει τα προβλήματα της ΔΕΥΑΝ κατέθεσε η ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ με άμεσα αλλά και μακροπρόθεσμα μέτρα.Τα άμεσα μέτρα εξασφάλιζαν την λειτουργία της ΔΕΥΑΝ χωρίς να παράγει λειτουργικά χρέη (χωρίς αυξήσεις στους λογαριασμούς)ενώ τα μακροπρόθεσμα μπορούσαν να την βάλουν σε άλλη τροχιά προσφέροντας καλύτερες υπηρεσίες.
Αντίθετα η πλειοψηφία επέμενε σε εισπρακτικά μέτρα μόνο ενώ δυστυχώς καταψήφισε ακόμη και την πρόταση για να ζητηθούν αντισταθμιστικά οφέλη από την ΕΥΔΑΠ, επειδή χρησιμοποιεί το νερό του Ευήνου. Δεν δέχθηκε καν να μπει σε ψηφοφορία η ένταξη των ανέργων (για πάνω από έξι μήνες) στο κοινωνικό τιμολόγιο όπως πρότεινε το Εργατικό Κέντρο και ο εκπρόσωπος της ΚΙΝΗΣΗΣ ζήτησε να μπει σε ξεχωριστή ψηφοφορία.
Σε μελλοντική μας ανάρτηση θα παρουσιάσουμε αναλυτικά τις προτάσεις της ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝΑκολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...