Ψυχάρες!!!Μπορούσε και την νίκη ο Απόλλωνας – πολλά παράπονα από την διαιτησία.

Σπουδαία εμφάνιση από τον Απόλλωνα Ευπαλίου που μπορούσε να πάρει ακόμη και την νίκη μέσα σε μια πολύ δυνατή έδρα. Με την ομάδα του Ευπαλίου να έχει πολλά παράπονα από την διαιτησία.

Στο 27΄ ο Κοντογιάννης εκτέλεσε φάουλ η μπάλα στο κάθετο δοκάρι του Βαρέλη και ο Παπανδρέου με σουτ από κοντά έκανε το 0-1 για τους φιλοξενούμενους.

Ο ΠΑΣ Αχέρων δυο λεπτά αργότερα ισοφάρισε όταν ο Κόλλινς με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κοντογιώργη.

Στο 37΄ μετά από σέντρα του Παλιάτσα από τα δεξιά ο Παναγιωτόπουλος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Βαρέλη.

Στο 49΄ ο Κάνεφ με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Διαιτητής: Νικόπουλος (Κέρκυρας)

Βοηθοί: Μιχαλάς – Σάτκλιφ (Κέρκυρας)

ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου (Ηλίας Μαγκάκης): Βαρέλης, Ζδράβος, Βασιλειάδης, Γούλας (46΄ Τζίμας), Πάνος, Κόλλινς, Πότσης, Μουζακίτης (46΄ Κωνσταντίνου), Καψάσκης, Μπλέτσας (46΄ Κάνεφ), Κυριάκης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΥΠΑΛΙΟΥ (Γιώργος Μίχος): Κοντογιώργης, Ντερβίσι (67΄ Σμπόρας), Βήτος, Κούσουλας, Κοντός, Παλιάτσας (78΄ Ψυχογιός), Παπανδρέου (89΄ Γεωργακόπουλος), Κοντογάννης, Καφεντζής (90΄+ Ζέρβας), Φλέγγας, Παναγιωτόπουλος

Αναλυτικά η ανακοίνωση στο facebook της ομάδας

ΨΥΧΑΡΕΣ !!! 2-2 !!!

Σε ένα πολύ συγκλονιστικό και όμορφο παιχνίδι για όσους είχαν την τύχη να το παρακολουθήσουν από κοντά η ομάδα μας με εμφάνιση που αφήνει ελπίδες πήρε ισοπαλία 2-2 με τον Αχέρων Καναλακίου και βάση της εικόνας μας αισθανόμαστε αδικημένοι.Δεν υπολογίσαμε ότι έπρεπε να νικηθούν και οι βοηθοί στο σημερινό παιχνίδι……..Η ομάδα μας έκανε ευκαιρίες,είχε και δοκάρι…….Ο Απόλλωνας προηγήθηκε στο 25ο λεπτό με τον Παπανδρέου για να ισοφαριστεί στο 28ο λεπτό σε φάση που σήκωσε θύελλα διαμαρτυριών καθώς στο ξεκίνημα της δεν δόθηκε πεντακάθαρο φάουλ που έγινε στον Παναγιωτόπουλο.Ο Παναγιωτόπουλος πήρε το αίμα του πίσω θα λέγαμε γιατί στο 35ο λεπτό με δικό του γκολ έβαλε την ομάδα μας μπροστά στο σκορ με 1-2 και έτσι έκλεισε και το ημίχρονο.
Στο δεύτερο ημίχρονο η φάση του 51ου λεπτού ήταν και η καθοριστική καθώς έμελλε να κρίνει και το τελικό αποτέλεσμα……Γκολ που δεν μπήκε ποτέ αλλά “είδε”η βοηθός και 2-2…….
Κάποιοι βιάστηκαν να μας “τελειώσουν”μπορεί και να είναι έτσι………εμείς όμως ακόμα έχουμε ανάσες!!!



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...