«Ω, τι κόσμος»: Η επίσημη ανακοίνωση των διοργανωτών της συναυλίας του Σ. Μάλαμα

ΩΩ ΤΙ ΚΟΣΜΟΣ !!!!!!!!!!!!!

Μια πραγματική λαοθάλασσα πλημμύρισε το παρκο της Αγίας Μαρίνας στην Παραλία Σεργούλας στο 6ο Radical Music Festival.
Ο μαγευτικός Σωκράτης Μάλαμας, η εξαιρετική Ιουλία Καραπατάκη, οι μελωδικοί Φώτης Σιώτας, Πέτρος Μάλαμας και η κορυφαίοι μουσικοι τους μας κράτησαν για τρεισήμισι ώρες όρθιους σε ένα πρωτόγνωρο μουσικό υπερθέαμα.
Το Radical Music Festival τους ευχαριστεί θερμά που τίμησαν με την παρουσία τους τη διοργάνωσή μας και τον τόπο μας.
Μετά από 6 χρόνια ¨περιπλάνησης” και προβληματισμών με επιμονή και υπομονή βρήκε το φυσικό του χώρο να εκφραστεί.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε πρώτα απ όλα την τοπική κοινότητα Παραλίας Σεργούλας που απο την πρώτη στιγμή αγκάλιασε την προσπάθειά μας και μας στήριξε ολοκληρωτικά.
Καθοριστική σημασία στο παραπάνω ήταν η συμβολή της προέδρου του Οργανισμού Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Δωρίδας κας Ελένης Παπαγεωργίου, του προέδρου της τοπικής κοινότητας Κώστα Παπαγεωργίου καθώς και του τοπικού συμβουλίου.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Πολιτιστικό και Οικολογικό Σύλλογο της Παραλίας Σεργούλας “Οι Μύλοι” που έγινε ένα μαζί μας.
Ευχαριστούμε θερμά όλους τους εθελοντές μας που έδωσαν την ψυχή τους στο να καταφέρουμε να διαμορφωθεί αυτός ο υπέροχος χώρος που σας υποδέχτηκε και να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση.
Να ευχαριστήσουμε όλους τους χορηγούς μας που για άλλη μια φορά που μέσα σε τόσο δύσκολους οικονομικά καιρούς στήριξαν την προσπάθειά μας.
Τις Ιχθυοκαλλιέργειες Γαλαξιδίου, τον κ, Νίκο Τζιβελέκα, τον κ. Γιώργο Γεωργακόπουλο και την ταβέρνα “Πλάτανος” στην Ελαία, τον κ. Πάνο Χριστιά και το ροκ καφέ-μπάρ “Αποικία” στο Σκάλωμα Δωρίδας, την παραδοσιακή ταβέρνα “Στου Θωμά” στην Παραλία Σεργούλας, τις ιχθυοκαλλιέργειες AVRAMAR ΑΕ στον όρμο Ξυδιά.
Να ευχαριστήσουμε όλα τα σημεία προπώλησης, το βιβλιοπωλείο “Χαρτί & Καλαμάρι” στην Ναύπακτο, το βιβλιοπωλειο “Ευπολιον” στο Ευπάλιο, το τουριστικό γραφείο του κ. Νίκου Ντότσικα στη Ναύπακτο, το ροκ καφέ-μπάρ “Αποικία” στο Σκάλωμα, το Φαρμακείο του κ. Ντάριο Καζάκου στη Γλυφάδα και το ανθοπωλείο “Δίανθος” στην Άμφισσα.
Να ευχαριστήσουμε θερμά τον γιατρό κ.Γιώργο Κόκκινο για την εθελοντική του παρουσία το βράδυ της εκδήλωσης.
Επίσης το Nafpaktianews.gr, το Nafpaktos Voice και το δημοσιογράφο κ. Βαγγέλη Καρανικόλα που βοήθησαν τα μέγιστα στην προβολή του 6ου Radical Music Festival.
Επίσης το Δήμο Δωρίδας για την εξασφάλιση και παροχή ειδικής γεννήτριας για τη συναυλία, την κατασκευή του stage, τη συμβολή του στον καθαρισμό του συναυλιακού χώρου καθώς και την παρουσία υδροφόρας για την πυρασφάλεια του χώρου.
Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ και σε όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας και μας δώσατε δύναμη να συνεχίσουμε.
Επίσης για κάποιες πιθανές αστοχίες και παραλείψεις μας ζητάμε την επιείκειά σας.
Το Radical Music Festival ανανεώνει το ραντεβού μαζί σας εφόσον το θέλει ο Θεός του κόσμου το καλοκαίρι του 2023. Εως τότε να είμαστε όλοι καλα.

Το 6o Radical Music Festival πέρασε στην ιστορία,δίνουμε ραντεβού το επόμενο καλοκαίρι στον ίδιο χώρο

Καλή Αντάμωση και πάντα Radical!

Εκ μέρους της Ομάδας Διαχείρισης του ΔΩΡΙΣ Radical



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...