Όλα τα σενάρια στα πλέι-οφ – Το φαβορί για την πρωτιά, οι ισοβαθμίες και ο τελευταίος

Τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής στα πλέι-οφ της Super League δημιούργησαν έντονο ενδιαφέρον στο φινάλε της της διαδικασίας την ερχόμενη Τετάρτη αφού καμία ομάδα δεν είναι αδιάφορη.

Πολύ σημαντικό ρόλο στο πως θα διαμορφωθούν οι ισορροπίες θα παίξει η ανακοίνωση της απόφασης για το παιχνίδι που διεκόπη ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ. Αν τελικά το τριφύλλι χάσει το παιχνίδι στα χαρτιά, ο ΠΑΟΚ θα φτάσει τους 11 βαθμούς και θα περάσει στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Αυτό όμως δεν θα σημαίνει πως θα πάρει σίγουρα την 1η θέση που δίνει το εισιτήριο για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Η ΑΕΚ θα χρειάζεται νίκη στη Νέα Σμύρνη επί του Πανιωνίου και ταυτόχρονα να μην νικήσει ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα τον Παναθηναϊκό, ώστε να τον προσπεράσει. Ακόμη και στην ισοβαθμία, υπερτερεί η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ.

Από την πλευρά του ο ΠΑΟΚ με μη νίκη της ΑΕΚ στη Νέα Σμύρνη θα είναι πρώτος ενώ ο Παναθηναϊκός καίγεται και αυτός για ένα καλό αποτέλεσμα, κυρίως για να μην τερματίσει τελευταίος σε περίπτωση που του αφαιρεθούν βαθμοί λόγω των όσων συνέβησαν στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας, στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Υπενθυμίζουμε ότι η ομάδα που θα τερματίσει στην 4η θέση, θα δώσει το πρώτο επίσημο παιχνίδι της στις 13 Ιουλίου για τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League, κάτι που σημαίνει πως θα ξεκινήσει προετοιμασία μόλις 20 ημέρες μετά την λήξη της σεζόν.

 

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOINONIA/286064-Ola-ta-senaria-sta-plei-oph-To-phabori-gia-ten-protia-oi-isobathmies-kai-o-teleytaios ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...