Όλγα Γεροβασίλη: H Αριστερά είναι πάντα στη σωστή πλευρά της ιστορίας

Όλγα Γεροβασίλη: H Αριστερά είναι πάντα στη σωστή πλευρά της ιστορίας

Η υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη δήλωσε ότι ο Πρωθυπουργός έδωσε απάντηση με μια εμβληματική ομιλία για την ιστορική διαδρομή της χώρας, την ιστορική αλήθεια και τη σωστή πλευρά της ιστορίας. Έδωσε απάντηση σε όσα αναληθή παρουσιάζουν κάποιοι ως δήθεν ιστορικά στοιχεία. Απευθύνθηκε στους πολίτες της Θεσσαλονίκης, στους Μακεδόνες και σε όλη την Ελλάδα.

«Ξέρετε, η Αριστερά είναι πάντα στη σωστή πλευρά της ιστορίας. Έδωσε αγώνες, έδωσε αίμα για την πατρίδα. Και η αγάπη για την πατρίδα δεν έχει καμία σχέση με την πατριδοκαπηλία και όλα αυτά τα ευτράπελα τα οποία βλέπουμε τελευταία και που, τελικά, δεν κάνουν κάτι άλλο παρά να ρίχνουν νερό στο μύλο της ακροδεξιάς».

Αναφορικά με την υποψηφιότητα της κυρίας Νοτοπούλου για την δημαρχία της πόλης, η υπουργός Προστασίας του Πολίτη σημείωσε πως «η Κατερίνα θα τα καταφέρει. Είναι νέα, δυναμική, δροσερή και φρέσκια. Ξέρει, θέλει και μπορεί».

Πηγή: https://www.kontranews.gr/POLITIKE/349095-Olga-Gerobasile-H-Aristera-einai-panta-ste-soste-pleyra-tes-istorias ΠΟΛΙΤΙΚΗΑκολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...