Όλγα Κεφαλογιάννη: Θεωρούσα ότι το κεφάλαιο της μητρότητας για μένα είχε κλείσει

Μίνως Μάτσας και Όλγα Κεφαλογιάννη μίλησαν στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» για την ανατροπή στο κεφάλαιο της μητρότητας, τον μουσικό τοκετό, τη διπλή πρόταση γάμου, αλλά και τη μόνιμη διαφωνία τους.

Ο Μίνως Μάτσας μίλησε για την γνωριμία του με την Όλγα Κεφαλογιάννη. «Δεν θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι θα ζούσα με έναν πολιτικό, ο συνδυασμός μας μπορεί να φαίνεται μη συμβατός, άλλα μας δίνει διαφορετικά ερεθίσματα»,

Για την ενασχόλησή της με την πολιτική η Όλγα Κεφαλογιάννη αποκάλυψε την αντίδραση των γονιών της, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Οι γονείς μου δεν ήθελαν να ακολουθήσω την πολιτική, η μαμά μου ειδικά μας είχε πει, “μπορείτε να κάνετε ό,τι θέλετε στη ζωή σας έκτος από πολιτική”».

«Ουσιαστικά έκανα πρόταση γάμου στην Όλγα στη ρωμαϊκή αγορά στη συναυλία μου με το τραγούδι του πάππου μου, ”είσαι εσύ ο άνθρωπος μου. Είπα στο κοινό “αν βρείτε τον άνθρωπο σας να τον κρατήσετε για πάντα”, την κοίταξα και της είπα “Ολγάκι, εσύ τι λες;”», ανέφερε ο Μίνως Μάτσας.

Μεταξύ άλλων, η Όλγα Κεφαλογιάννη αναφέρθηκε και στη γέννηση των παιδιών της.

«Ακολούθησε και δεύτερη επεισοδιακή πρόταση γάμου. Είχε το χιούμορ του Μίνου που εκείνη την ώρα, εγώ δεν το ήθελα. Επιδίωξα και φρόντισα να κρατήσω τα παιδιά και να γεννήσω στις 6 Σεπτεμβρίου που είναι και τα γενέθλια του Μίνου.

Οι γιατροί ήταν επιφυλακτικοί για το αν θα μπορέσω να φτάσω στις 37 εβδομάδες, καθώς ήταν δίδυμη κύηση και εγώ σε μία μεγαλύτερη ηλικία», σημείωσε.

«Θεωρούσα ότι το κεφάλαιο της μητρότητας για μένα είχε κλείσει και ακόμη και τώρα δεν μπορώ να το πιστέψω ότι υπάρχουν δυο παιδιά». Η μητρότητα ήταν όνειρο που δεν φανταζόμουν ότι θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί, γι΄ αυτό αξίζει να κυνηγήσεις το όνειρο σου. Ακόμη κρατάω το πρωτοσέλιδο που έγραφε ότι το κεφάλαιο της μητρότητας δυστυχώς για μένα έχει κλείσει.

Η γυναίκα που αντιμετωπίζει δυσκολίες για να μείνει έγκυος Θέλει διαφορετική αντιμετώπιση και κάλο είναι οι γιατροί να μην απογοητεύουν τις γυναίκες. Βγήκα κι εγώ από ιατρεία απογοητευμένη και κλαμένη γι΄ αυτό και καταλαβαίνω τις γυναίκες που απογοητεύονται», ανέφερε η Όλγα Κεφαλογιάννη.

«Η ήμερα του τοκετού ήταν ένα πάρτι, είχαμε βάλει δυνατά μουσική και από τα διπλανά χειρουργεία μας φώναζαν να χαμηλώσουμε την ένταση».



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...