Όνειδος Σημίτη: θέλει επιστροφή στα μνημόνια

Όνειδος Σημίτη: θέλει επιστροφή στα μνημόνια

Σε διατεταγμένη υπηρεσία ο αρχιερέας της διαπλοκής κινδυνολογεί και προκαλεί – Για να γίνει η χώρα μόνιμη γερμανική αποικία

ΓΙΑ ΜΙΑ ακόμα φορά ο αρχιερέας της διαπλοκής και της διαφθοράς Κώστας Σημίτης σε μια συνέντευξη – όνειδος κινδυνολογεί και προκαλεί προφανώς εκτελώντας συμβόλαιο ακραίων κύκλων της Γερμανίας που επιδιώκουν να καταστήσουν την Ελλάδα αποικία χρέους μέσα από τα διαρκή μνημόνια, την εξαθλίωση και την υποταγή του λαού.

Στην πλέον κρίσιμη φάση που διανύει η χώρα που είναι έτοιμη να βγει στις αγορές, ο Σημίτης λειτουργεί αποσταθεροποιητικά με τις κινδυνολογικές του προφητείες.

Αυτός που έκανε τον τροχονόμο στον Άκη Τσοχατζόπουλο, τον Γιάννο Παπαντωνίου, τον Θεόδωρο Τσουκάτο και τον Τάσο Μαντέλη και τους υπόλοιπους της συμμορίας που λεηλάτησαν το δημόσιο χρήμα έχει το θράσος να υπονομεύει την έξοδο της χώρας στις αγορές με τις αμπελοφιλοσοφίες του που δεν έχουν καμια σχέση με την πραγματικότητα.

Ο εκλεκτός των εργολάβων, των μεσαζόντων, ο υπηρέτης των γερμανικών συμφερόντων και των γερμανικών ομίλων που αλώνιζαν στην κυριολεξία μονοπωλώντας τις συμβάσεις σε όλα τα δημόσια έργα με θράσος χιλίων πιθήκων, ονειρεύεται νέα μνημόνια, νέα μέτρα και βεβαίως αναγκαστική προσφυγή της Ελλάδας σε δανεισμό από τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας.

Βέβαια δεν είναι μόνο ο Σημίτης που επιχειρεί μέσα από την υπονόμευση της οικονομίας να δημιουργήσει τις συνθήκες για νέα υποταγή στους Γερμανούς και τα μνημόνια.

Δυστυχώς τις απόψεις του συμμερίζονται και άλλες πολιτικές δυνάμεις στην Ελλάδα οι οποίες ήταν υποταγμένες στην τρόικα και οδήγησαν τον λαό στην εξαθλίωση και στην εκποίηση της δημόσιας περιουσίας.

Ο Σημίτης που είναι καμμένο χαρτί λειτουργεί ως λαγός του πολιτικού υπόκοσμου που επιδιώκει την ολική επαναφορά της χώρας στον εφιάλτη των μνημονίων.

Πάντως προκαλεί εντύπωση η απόπειρα του πρώην Πρωθυπουργού να δικαιολογήσει το πλιάτσικο που έγινε στη διάρκεια της θητείας του που είχε σαν αποτέλεσμα τη χρεοκοπίας της χώρας.

Οχι μόνο δεν ζήτησε ένα συγνώμη από τον ελληνικό λαό για τις χαριστικές συμβάσεις με τα εξοπλιστικά και τη SIEMENS αλλά επιχείρησε να δικαιολογηθεί προβάλλοντας το πιο αστείο επιχείρημα.

Απαντώντας σε σχετικό ερώτημα σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ΒΗΜΑ, είπε ότι δεν έβαζε την ΕΥΠ να παρακολουθεί τους υπουργούς γιατί το θεωρούσε ανήθικο.

Προφανώς θεωρεί ηθικό τα δισεκατομμύρια που έκαναν φτερά στις ελβετικές τράπεζες.

Πρόκειται για απύθμενο θράσος γιατί η θητεία του στοίχισε στο Ελληνικό Δημόσιο εκατοντάδες δισεκατομμύρια ευρώ από τον τριπλασιασμό του κόστους των δημοσίων έργων από τη φαρμακευτική δαπάνη, από τις υπερτιμολογήσεις της SIEMENS και από τα εξοπλιστικά προγράμματα.

Βέβαια δεν μπορεί να ξεχάσει κανείς τα ολυμπιακά έργα τα οποία ανέθεσε χωρίς διαγωνισμούς στους εργολάβους της διαπλοκής και τα οποία πληρώθηκαν από το Ελληνικό Δημόσιο στο τετραπλάσιο του πραγματικού τους κόστους.

Ο αρχιερέας της διαπλοκής δεν βρήκε να πει ούτε λέξη για το γιγαντιαίο σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου που κατέστρεψε εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες για να πλουτίσουν τα λαμόγια, οι κερδοσκόποι, οι βαρόνοι της διαπλοκής και οι υπουργοί του.

Πηγή: https://www.kontranews.gr/POLITIKE/350390-Oneidos-Semite-thelei-epistrophe-sta-mnemonia ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...