Όρισε Έλληνες διαιτητές στο ντέρμπι «αιωνίων» η ΚΕΔ!

Όρισε Έλληνες διαιτητές στο ντέρμπι «αιωνίων» η ΚΕΔ!

Η ΚΕΔ έκανε γνωστή τη διαιτητική τριάδα του αγώνα του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό για τη 19η αγωνιστική της Basket League, ορίζοντας -όπως αναμενόταν- Έλληνες διαιτητές.

Ο λόγος για τους διεθνείς Κορομηλά, Παπαπέτρου και Καρακατσούνη. Πλέον, έχει ενδιαφέρον τι θα γίνει από εδώ και πέρα σε όλα τα επίπεδα.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός είχε ξεκαθαρίσει εδώ και καιρό ότι δεν θα κατέβει στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊό αν οριστούν Έλληνες διαιτητές, αλλά και σε κανένα παιχνίδι της Basket League με διαιτητές τους Αναστόπουλο, Μάνο και Παναγιώτου.

Είχε στείλει, μάλιστα, και εξώδικη ανακοίνωση στην ΚΕΔ για να δώσει επίσημη μορφή στη θέση της περί αποχής.

Από τη στιγμή, λοιπόν, που ορίστηκαν Έλληνες διαιτητές, τα δεδομένα είναι πολύ συγκεκριμένα για τους ερυθρόλευκους.

Το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός εξέφρασε αυτή τη θέση και στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του ντέρμπι είχε ως αποτέλεσμα να αποφασίσει η Αστυνομία να δώσει νέα αναβολή για την Παρασκευή (15/3).

Ο λόγος είναι ότι μεταξύ άλλων οι Πειραιώτες ανέφεραν πως σε περίπτωση ορισμού Ελλήνων διαιτητών, όχι απλώς δεν θα κατέβουν στον αγώνα, αλλά δεν θα ανοίξουν καν τις πόρτες του ΣΕΦ, κάτι που οδήγησε στην ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, στην οποία οι πράσινοι καλούσαν «την Πολιτεία, τον ΕΣΑΚΕ, την ΕΟΚ, την Αστυνομία και όλους τους φορείς να επιληφθούν της κατάστασης, ώστε να σταματήσει ο… κατήφορος και η διάλυση του μπάσκετ από τα καπρίτσια των ερυθρόλευκων».

Πηγή: filathlos.gr

Πηγή: https://www.kontranews.gr/SPOR/356920-Orise-Ellenes-diaitetes-sto-ntermpi-aionion-e-KED ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...