Άγρια δολοφονία 88χρονης στα Χανιά

Κυριακή 05/06/2016 – 18:41ΤΗΝ ΦΙΜΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΗΣ                                                Σοκ προκαλεί το στυγερό έγκλημα με θύμα μια 88χρονη γυναίκα, η οποία βρέθηκε νεκρή και φιμωμένη στο σπίτι της στη Νέα Χώρα Χανίων.
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της ΕΛ.ΑΣ, πρόκειται για φονική ληστεία αφού οι χώροι του σπιτιού, στο οποίο διέμενε μόνο του το θύμα, ήταν ανάστατοι.
Το άψυχο σώμα της άτυχης ηλικιωμένης εντόπισε συγγενικό της πρόσωπο που την αναζήτησε.  Όπως είπε στους αστυνομικούς, της τηλεφωνούσε και κάποια στιγμή ανησύχησε επειδή δεν απαντούσε. Έτσι, αποφάσισε να πάει στο σπίτι της, χτύπησε το κουδούνι και ύστερα από λίγο μπήκε μέσα αντικρίζοντας το μακάβριο θέαμα.
Στο τόπο του συμβάντος έσπευσαν αστυνομικοί της ασφάλειας που διερευνούν την υπόθεση. Αύριο ο ιατροδικαστής Αντώνης Παπαδομανωλάκης θα διενεργήσει νεκροψία νεκροτομή στη σορό της 88χρονης,  προκειμένου να διευκρινιστούν τα ακριβή αίτια του θανάτου της.
Οι αστυνομικοί παίρνουν σειρά καταθέσεων από συγγενείς και γείτονες σε μια προσπάθεια να ρίξουν φως στις συνθήκες του εγκλήματος και στον εντοπισμό των αδίστακτων δραστών.
«Φως» στα αίτια του θανάτου της πάντως, θα ρίξει η νεκροψία νεκροτομή η οποία θα διενεργηθεί αύριο από τον ιατροδικαστή Αντώνη Παπαδομανωλάκη
Νεκρή και φιμωμένη στο σπίτι της στη Νέα Χώρα Χανίων βρέθηκε το μεσημέρι μια 88χρονη γυναίκα με τις πρώτες ενδείξεις να οδηγούν την αστυνομία σε ληστεία μετά φόνου.

 
 

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...