Άγρια κόντρα Βούτση – Λαγού στη Βουλή

Άγρια κόντρα Βούτση – Λαγού στη Βουλή

Κατηγορία

christos.papad…
Παρασκευή 19/02/2016 – 19:43

voutsis-lagos

Άγριο επεισόδιο σημειώθηκε κατά τη συζήτηση του «Παράλληλου Προγράμματος» στην Ολομέλεια της Βουλής, μεταξύ του Προέδρου του κοινοβουλίου, Νίκου Βούτση και του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Γιάννη Λαγού.

Ο Γιάννης Λαγός βρισκόταν στο βήμα και λίγο πριν ολοκληρώσει άρχισε να χρησιμοποιεί απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς για την κυβέρνηση αλλά και τον υπουργό Άμυνας, Πάνο Καμμένο, μιλώντας για προδότες υπουργούς που ξεπουλούν την πατρίδα.

Στη συνέχεια ακολούθησε ο εξής διάλογος:

Βούτσης: Σας αφαιρώ το λόγο. Δεν θα μας κάνετε μαθήματα δημοκρατίας, εσείς που καταπατάτε την Δημοκρατία μέσα στο κοινοβούλιο.

Λαγός: Ο Καμμένος είναι προδότης, ό,τι και να κάνετε θα φωνάζω ότι είναι προδότης

Βούτσης: Η συμπεριφορά σας είναι κατάπτυστη, πολιτικά. Είναι ντροπή να μιλάτε περί προδοτών σε μια χώρα που έχει τραβήξει τόσα πολλά το προηγούμενο διάστημα. Είχατε συντονισμένα προετοιμαστεί για τη σημερινή ένταση και είναι η τρίτη φορά που το κάνετε μέσα σε λίγες ημέρες.

Πάρτε τα μέτρα σας και η Δημοκρατία θα πάρει τα δικά της μέτρα. Τα περί προδοτών που λέτε είναι το έσχατο της ξεδιάντροπης συμπεριφοράς σας μέσα σ’ αυτή την αίθουσα.

Να γνωρίζετε επίσης ότι αυτά που κάνατε, να βιντεοσκοπείτε συνεδρίαση της Βουλής κεκλεισμένων των θυρών και να τα διανέμετε στο διαδίκτυο, έχουν πάει ήδη στην επιστημονική επιτροπή της Βουλής για να εξεταστεί το κατά πόσον υπάρχουν και ποινικές ευθύνες.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...