“Άγρια” κόντρα στη Βουλή

“Άγρια” κόντρα στη Βουλή

Βούτσης σε Γεννηματά: Προσπαθήσατε να κάνετε μεθόδευση

Κόντρα ξέσπασε στη βουλή ανάμεσα στον πρόεδρο της βουλής Νίκο Βούτση και την επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά αλλά και τον βουλευτή Ανδρέα Λοβέρδο. Αφορμή αποτέλεσε η αναφορά του κ. Βούτση, στα επίμαχα απόρρητα έγγραφα που είχε καταθέσει ο κ. Λοβέρδος στη βουλή.

«Πρόκειται για κρατικά μυστικά, κρατικά απόρρητα του υπουργικού συμβουλίου του ΚΥΣΕΑ τα οποία μόνο με άδεια του Γ.Γ. της Κυβέρνησης, μπορείς να τα δώσεις» είπε ο κ. Βούτσης.

Ο κ Λοβέρδος προσπάθησε να παρέμβει όμως ο πρόεδρος της βουλής του είπε: «Κύριε Λοβέρδο μιλούσατε πέντε μέρες στα κανάλια, τώρα θα μιλήσω εγώ εδώ».

Όταν ο κ. Βούτσης ολοκλήρωσε την τοποθέτησή του, ζήτησε να παρέμβει η κ. Γεννηματά, με τον πρόεδρο της βουλής να μην της δίνει τον λόγο και να της λέει σε υψηλούς τόνους:

«Προηγουμένως προσπαθήσατε να κάνατε μεθόδευση. Πήρατε επί του προσωπικού τον λόγο θελήσατε να κάνετε μεθόδευση. Το ότι είστε αρχηγός κόμματος δεν σας επιτρέπει να κάνετε μεθόδευση. Πήρα τον λόγο επί προσωπικού για να άρετε το απόρρητο. Λυπάμαι πάρα πολύ. Ασυδοσία δεν θα υπάρχει εδώ μέσα. Στα πάνελ και στα κανάλια μόνο».

Πηγή: http://www.kontranews.gr/POLITIKE/311390-Agria-kontra-ste-Boyle ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...