Άδειασαν οι αποθήκες της Apple!

Άδειασαν οι αποθήκες της Apple!
Μέσα σε 24 ώρες οι παραγγελίες ξεπέρασαν τις 4 εκατομμύρια υπερβαίνοντας τις προβλέψεις των υπευθύνων της εταιρείας

Κάθε προσδοκία ξεπέρασαν οι παραγγελίες των πελατών της Apple για τα δύο νέα κινητά τηλέφωνα που παρουσίασε την περασμένη εβδομάδα ο Τιμ Κούκ.

Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία μέσα στις πρώτες 24 ώρες υποβλήθηκαν περισσότερες από 4 εκατομμύρια παραγγελίες για iPhone6 και iPhone6 Plus ξεπερνώντας τις προσδοκίες των υπευθύνων της εταιρείας που δεν είχαν φροντίσει να προμηθεύσουν τις αποθήκες με έναν τόσο μεγάλο αριθμό συσκευών.

Ενδεικτικό της φρενίτιδας για τα νέα μοντέλα κινητών της Apple είναι το γεγονός ότι το 2012 όταν είχε λανσαριστεί το iPhone5 οι παραγγελίες το πρώτο 24ωρο είχαν ανέλθει σε 2 εκατομμύρια γεγονός που σημαίνει ότι δύο χρόνια μετά ο αριθμός τους διπλασιάστηκε.

Αποτέλεσμα της εξέλιξης αυτής είναι, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία ότι κάποιοι θα παραλάβουν τα τηλέφωνά τους από αυτή την Παρασκευή, οπότε και είναι προγραμματισμένη η λιανική διάθεση των iPhone, αλλά πολλοί δεν θα δουν τα νέα τους τηλέφωνα πριν τον Οκτώβριο.

Οι πρώτες χώρες στις οποίες θα ξεκινήσει η πώληση των iPhone6 και iPhone6 plus είναι – αυτή την Παρασκευή – οι ΗΠΑ, η Αυστραλία, ο Καναδάς, η Γαλλία, η Γερμανία, το Χονγκ Κονγκ, η Ιαπωνία, το Πουέρτο Ρίκο, η Σινγκαπούρη και η Μεγάλη Βρετανία.

Μια εβδομάδα μετά θα ξεκινήσουν πωλήσεις σε Αυστρία, Βέλγιο, Δανία, Φινλανδία, Ιρλανδία, Ιταλία, Λιχτενστάιν, Λουξεμβούργο, Ολλανδία, Νέα Ζηλανδία, Νορβηγία, Πορτογαλία, Κατάρ, Ρωσία, Σαουδική Αραβία, Ισπανία, Σουηδία, Ελβετία, Ταϊβάν, Τουρκία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

ΔΙΕΘΝΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...