Άδωνις: Παντελώς αδιανόητο να υπάρξει υποχώρηση της κυβέρνησης στις διαθεσιμότητες

Άδωνις: Παντελώς αδιανόητο να υπάρξει υποχώρηση της κυβέρνησης στις διαθεσιμότητες
Tην κόντρα Μητσοτάκη – Λοβέρδου σχετικά με το πρόγραμμα που αφορά στις διαθεσιμότητες των διοικητικών υπαλλήλων των ΑΕΙ σχολίασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ και πρώην υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, τονίζοντας πως: «θεωρώ παντελώς αδιανόητο να υπάρξει οποιαδήποτε υποχώρηση της κυβέρνησης στις διαθεσιμότητες».
Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο κ. Γεωργιάδης, χαρακτήρισε τον Κυριάκο Μητσοτάκη έναν από τους «καλύτερους και πιο αποτελεσματικούς υπουργούς της κυβέρνησης», σημειώνοντας πως δεν υπονοεί τίποτα για τον νέο υπουργό Παιδείας Ανδρέα Λοβέρδο, ωστόσο στο συγκεκριμένο ζήτημα «ενδεχομένως να μην έχει την πλήρη εικόνα γιατί εισήλθε τώρα στο κυβερνητικό σχήμα».

Επίσης, ο Άδωνις Γεωργιάδης τόνισε πως η χώρα και η κυβέρνηση έχουν μια επιλογή: να μη σταματήσουν οι μεταρρυθμίσεις και η πορεία που έχει χαραχθεί για την έξοδο από την κρίση. «Αν πισωγυρίσει, ούτως ή άλλως και η χώρα θα καταστραφεί και η κυβέρνηση θα πέσει», τόνισε ο νέος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ.

Μάλιστα σχετικά με το θέμα των καθαριστριών επανέλαβε ότι πρέπει η κυβέρνηση να βγει να εξηγήσει τους λόγους που ελήφθη η απόφαση για την απόλυσή τους.

Τέλος, μεταξύ άλλων, απάντησε σε όσους τον επικρίνουν για τη συχνή του παρουσία στα ΜΜΕ, λέγοντας πως κάθε πολιτικός, οφείλει να εξηγεί γιατί λαμβάνει δύσκολες αποφάσεις και πως κάτι τέτοιο δε σημαίνει ότι είναι «γλάστρα» ή ότι «δεν έχει τι να κάνει».

ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...