Άλλη μία τιμητική διάκριση για τη WEST A.E του Αντώνη Ποταμίτη

Στις πρώτες θέσεις των εταιρειών που διακρίθηκαν για τις βέλτιστες πρακτικές πωλήσεων   βρέθηκε  χθες η WEST A.E, η οποία απέσπασε τρία βραβεία  για τις υψηλού επιπέδου πιστοποιημένες υπηρεσίες που παρέχει στην ελληνική και ευρωπαϊκή αγορά.

Η βράβευση έγινε κατά την τελετή απονομής των  Sales Excellence Awards 2014 που διοργάνωσαν για δεύτερη χρονιά το Ινστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδας (ΙΠΕ) μέσω μιας αδιαβλητης διαδιακασίας που θεσμοθέτησε και ηBoussias Communications στο ξενοδοχείο Ιntercontinetal.       Στην τελετή, παρευρέθηκαν σύσσωμος ο επιχειρηματικός κόσμος της χώρας και πάνω από 350 υψηλόβαθμα στελέχη της αγοράς από τις μεγαλύτερες εταιρείες στην χώρα μας.

Από το 1994 που δραστηριοποιείται στον χώρο της επικοινωνίας, η  WEST Α.Ε. έχει κατακτήσει μια σημαντική θέση στην αγορά, παρέχοντας υψηλο επίπεδο ολοκληρωμένων, πιστοποιημένων  υπηρεσιών στην Ελληνική και Ευρωπαική αγορά. Η πολύχρονη παρουσία της στο χώρο, το ευρύ πελατολόγιό της αλλά και η συνεχής επιβράβευση των παρεχόμενων υπηρεσιών της εγγυώνται την άψογη υλοποίηση των έργων που σχεδιάζει – δημιουργεί – υλοποιεί.

Η WEST A.E λειτουργεί με υπερσύγχρονες μεθόδους σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα και επενδύει σταθερά  σε νέες τεχνολογίες καθώς και στη συνεχή εκπαίδευση του προσωπικού της.

Ο C.Ε.O. της WEST ΑΕ κ. Αντώνης Ποταμίτης ευχαρίστησε όλη την ομάδα του για τις θεαματικές επιδόσεις της εταιρείας και δήλωσε :

«H σταθερή φιλοσοφία της West AE  “ ΕΜΠΙΣΤΟΣYΝΗ-ΣΥΝΕΠΕΙΑ-ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ- ΑΝΘΡΩΠΙΑ” αποτελεί το θεμέλιο λίθο μιας πορείας 20 χρόνων.

Αυτή η φιλοσοφία αποδεικνύεται εξαιρετικά ανθεκτική ακόμη και σε συνθήκες κρίσης όπως αυτή που γνωρίζει η χώρα μας τα τελευταία χρόνια.

Η εταιρεία μας συνεχίζοντας την ανοδική της πορεία και προβλέποντας τις συνεχώς εξελισόμενες ανάγκες των πελατών της, επενδύει τόσο σε ανθρώπινο δυναμικό όσο και σε νέες τεχνολογίες προκειμένου να προσφέρει καινοτόμες λύσεις στην Ελληνική αγορά οι οποίες μειώνουν το κόστος και βελτιώνουν την διάθεση προιόντων και υπηρεσιών.»west

west

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...