Άλλη μια νίκη για τον Άρη

Άλλη μια νίκη για τον Άρη

Κατηγορία

christos.papad…
Κυριακή 17/04/2016 – 20:52

Άλλη μια νίκη για τον Άρη

Τι κι αν έχει εξασφαλίσει ήδη την άνοδό του; Ο Άρης δεν είναι διατεθειμένος να χαλαρώσει στις αγωνιστικές που απομένουν και το απέδειξε για άλλη μία φορά.

Στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου, η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου, που επέλεξε να χρησιμοποιήσει στο αρχικό σχήμα παίκτες που δεν έχουν συχνά αυτή την ευκαιρία, επικράτησε με 2-0 του Βυζάντιου Κοκκινοχώματος εντός έδρας και έτσι συνέχισε το νικηφόρο σερί της των εννέα αγώνων.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νικητές ήταν ο Κυβελίδης που πέτυχε και τα δύο γκολ, ενώ οι φιλοξενούμενοι, που χρειάζονταν τους βαθμούς για να πάρουν βαθμολογική ανάσα, ολοκλήρωσαν το ματς με εννέα παίκτες.

Ο Αναστόπουλος έδωσε ευκαιρία σε νέους παίκτες ή σε ποδοσφαιριστές που δεν ξεκινούν συχνά βασικοί και εκείνοι δεν τον απογοήτευσαν, καθώς δεν δυσκολεύτηκαν να πάρουν από το ξεκίνημα τα ηνία της αναμέτρησης. Ήταν συνεχώς πιο απειλητικοί, με τον Μαζουλουξή να δείχνει ιδιαίτερη διάθεση και να κυνηγά τις φάσεις και στο 21ο λεπτό προηγήθηκαν με γκολ του Κυβελίδη.

Μετά το γκολ, το ματς απέκτησε ρυθμό, με τους γηπεδούχους να συνεχίζουν να έχουν τον πρώτο λόγο, παρά το γεγονός ότι ήταν το Βυζάντιο αυτό που καιγόταν για τους βαθμούς. Ο Άρης βρέθηκε κοντά και στο δεύτερο γκολ στο δοκάρι του Ντόγου, αλλά κρατούσε άνετα το υπέρ του 1-0 μέχρι την ανάπαυλα.

Στην επανάληψη, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με τους φιλοξενούμενους να μοιάζουν συμβιβασμένοι με το αποτέλεσμα.

Οι γηπεδούχοι κέρδιζαν διαδοχικά κόρνερ έχοντας μεταφέρει το ματς στην περιοχή της ομάδας του Κοκκινοχώματος και δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες για γκολ.

Τελικά, το δεύτερο τέρμα ήρθε έστω και αργά, με τον Κυβελίδη να χτυπά ξανά στις καθυστερήσεις για το τελικό 2-0, την ώρα που Αποστόλου και Καζαντζίδης κυνήγησαν και πήραν τις κόκκινες κάρτες για το Βυζάντιο.

ΑΡΗΣ (Νίκος Αναστόπουλος): Τζινάρ, Βουτσιάς, Μαζουλουξής, Ρόβας, Μελισσάς, Καζναφέρης, Ντόγος (80’ Ντούνης), Ν΄Λουντούλου, Κυβελίδης, Τάτος (78’ Καπνίδης), Κωνσταντινίδης (70’ Κόκε).

ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΜΑΤΟΣ (Γιάννης Ιωαννίδης): Καγκελίδης, Καζαντζίδης, Γαλακτερός (83’ Περσίδης), Πόπτσης, Δαγκούλης, Αποστόλου (75’ Τοπάλλι), Κεφαλάς, Καρλόπουλος, Αποστολίδης (90’ Τουλούπης), Τσίλογλου, Τερζίδης.

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...