Άλωσε το Περιστέρι ο Παναιτωλικός

Ο Παναιτωλικός νίκησε τον Ατρόμητο με 2-0 στο άδειο λόγω τιμωρίας γήπεδο του Περιστερίου για την δεύτερη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας και βύθισε σε προβληματισμό τον Τραϊανό Δέλλα, ο οποίος ακούει, πλέον, την καρέκλα του να… τρίζει.

Οι δύο ομάδες μπήκαν μουδιασμένα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά ο Παναιτωλικός είχε την τύχη να προηγηθεί στην πρώτη του καλή φάση στο παιχνίδι στο 12΄. Ο Ουαρντά έδωσε την μπάλα στα δεξιά στον Κλέσιο, αυτός σέντραρε και ο Μιγκέλ Ροντρίγκεζ με ωραίο σουτ στη κίνηση νίκησε τον Γκορμπούνοφ και άνοιξε το σκορ στο Περιστέρι.

Οι παίκτες του Ατρομήτου προσπάθησαν να αντιδράσουν αλλά ο Παναιτωλικός έκλεινε σωστά τους χώρους και τους εμπόδιζε από το να γίνουν απειλητικοί. Στο 22΄ο Μπάγκα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με προβολή μετά από σέντρα του Ουμπίντες, αλλά το γκολ δεν μέτρησε ποτέ, αφού ο σκόρερ ήταν σε θέση οφσάιντ.

Στο 34΄, ο Παναιτωλικός έφτασε κοντά στο 2-0, αλλά αυτή τη φορά ο Μιγκέλ Ροντρίγκεζ δεν έκανε καλό τελείωμα. Στο αμέσως επόμενο λεπτό, ο Λε Ταλέκ πέρασε τον Κυριακίδη, αλλά ήταν πολύ πλάγια για να σουτάρει και έτσι έσπασε την μπάλα στον Ούμπιντες, ο οποίος δεν εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία.

Οι παίκτες του Τραϊανού Δέλλα μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και προσπάθησε να ανατρέψει την κατάσταση. Στο 58΄ο Βασιλείου μπήκε στην περιοχή, προσπάθησε να περάσει τον Κούσα, αλλά ο Κυριακίδης βγήκε από την εστία του και μπλόκαρε την μπάλα. Δύο λεπτά αργότερα, ο Λε Ταλέκ βρέθηκε σε πολύ καλή θέση μέσα στην περιοχή, αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε πάνω από την εστία του Παναιτωλικού.

Στο τελευταίο ημίωρο ο Ατρόμητος είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά φανέρωσε τα προβλήματα που έχει στον δημιουργικό τομέα, καθώς δεν μπορούσε να γίνει απειλητικός. Στο 88΄ο Μπιτόλο γύρισε την μπάλα από τα αριστερά, αλλά ο Παπαδόπουλος δεν μπόρεσε να βρει την μπάλα, όπως ήθελε και αυτή πέρασε άουτ.

Τελικά, το παιχνίδι είχε ένα γκολ ακόμα, αλλά αυτό ήρθε από τους φιλοξενούμενους. Στο 92΄ο Κυριακίδης απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Λημνιού και στην αντεπίθεση ο Μάκος βρήκε τον Ουάρντα, ο οποίος με εξαιρετικό τελείωμα μέσα από την περιοχή, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 2-0.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης, Λαζαρίδης, Ζησόπουλος, Μπίτολο, Ουμπίντες, Μπάγκα (77΄Παπαδόπουλος), Μπρίτο (57΄Βασιλείου), Γροντής (68΄Γρόντης), Τόνσο, Λε Ταλέκ.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Ματζουράκης): Κυριακίδης, Μύγας, Μιγκέλ Ροντρίγκεζ, Κούσας, Τσοκάνης (90+4 Λεντέσμα), Μάκος, Τσοκάνης, Μάρκος Πάουλο, Οσμάρ Φερέιρα (69΄Μαρκόβσκι), Αμρ Ουάρντα, Κλέσιο Μπαούκε, Τομανέ (81΄Κουτρομάνος)

Πηγή: Ο Φίλαθλος

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...