Άμεση λύση για τη δίκη της Χρυσής Αυγής ζητά ο Θεοδωράκης

Παρασκευή 03/06/2016 – 19:54«Οι εξελίξεις στη δίκη της Χρυσής Αυγής προκαλούν την αγανάκτηση σε κάθε πολίτη που εξακολουθεί να πιστεύει ότι η Ελλάδα είναι μια ευρωπαϊκή χώρα στην οποία ισχύουν οι αρχές του κράτους δικαίου», έγραψε σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, o επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδώρακης.
«Με ευθύνη όλων των αρχών η δίκη αυτή -μια από τις πιο σημαντικές υποθέσεις που απασχόλησαν ποτέ την κοινωνία μας- απαξιώνεται καθημερινά. Καλούμε την ύστατη στιγμή την κυβέρνηση και τους δικαστές να ακούσουν τις κραυγές αγωνίας και πόνου της μάνας και του πατέρα του Παύλου Φύσσα», τόνισε ο Σταύρος Θεοδωράκης.
«Πρέπει από τη Δευτέρα τα μέλη της σύνθεσης του δικαστηρίου να απαλλαγούν από οποιαδήποτε άλλη υπηρεσιακή απασχόληση. Πρέπει από τη Δευτέρα η δίκη να μεταφερθεί στην αίθουσα του εφετείου Αθηνών που έχει προετοιμαστεί για το σκοπό αυτό.
Πρέπει ο προϊστάμενος του εφετείου Αθηνών, η πρόεδρος και η εισαγγελέας της υπόθεσης και ο υπουργός Δικαιοσύνης να συνεννοηθούν και να δοθεί λύση», πρόσθεσε ο επικεφαλής του Ποταμιού.
«Να αναλογισθούν όλοι τις ευθύνες τους απέναντι στα θύματα, την κοινωνία και την ιστορία και να αποδοθεί επιτέλους δικαιοσύνη», κατέληξε ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...