Άναψε “φωτιές” η διαρρεύσασα υποψηφιότητα για την Αντιπεριφέρεια Φωκίδος…Παραιτήσεις στελεχών της ΟΝΝΕΔ

Με αφορμή την διαρρεύσασα υποψηφιότητα για την Αντιπεριφέρεια Φωκίδος,  κομματικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας από τη ΝΟΔΕ και την ΟΝΝΕΔ υπέβαλαν παραίτηση από τα κομματικά όργανα.
 Ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. Ανδρέας Παπαμιμίκος έδωσε εντολή να μην γίνουν δεκτές οι παραιτήσεις διότι δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητος.  Η ανακοίνωση θα γίνει την Δευτέρα στην Λαμία και ως εκ τούτου δεν είναι δυνατό να γίνουν
αποδεκτές.
 Ανάμεσα στα ονόματα που έχουν καταθέσει επιστολές είναι και αυτό του Στάθη Κάππου ενώ το κλίμα είναι έκρυθμο και στην Δωρίδα, από όπου και η παρακάτω
                               Επιστολή παραίτησης:
Ευπάλιο Δωρίδας
                                                                15 Μαρτίου 2014
   Για ακόμη μια φορά η περιοχή μου, η Δωρίδα,  ο τόπος που γεννήθηκα, μεγάλωσα και αγαπώ, θεωρείται από κάποιους περιοχή δεύτερης ταχύτητας στον ίδιο το Νομό.
  Αρνούμενος να δεχτώ την απαξίωση που κάποιοι προσπαθούν να επιβάλουν στην περιοχή μου, αρνούμενος να δεχτώ την απαξίωση απέναντι στους νέους και στις υγιείς δυνάμεις της περιοχής, υποβάλλω την παραίτηση μου από Υπεύθυνος Τοπικής Αυτοδιοίκησης Δωρίδας της Ο.Ν.ΝΕ.Δ.  ως ένδειξη δυσαρέσκειας.
 Πιστεύοντας πως δεν χρειάζονται θέσεις και αξιώματα για να βοηθήσεις το τόπο σου αλλά μόνο πραγματική αγάπη.
                                                    Ευάγγελος Κυριακόπουλος
http://fokidatv.blogspot.gr/


Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...